Pojavili se na crvenom tepihu nikad zaljubljeniji! Rita Ora i Taika Vaititi obelodanili vezu (FOTO)

04.08.2021

21:29 >> 20:15

0

Autor: Marija Mitić

O njihovoj ljubavi šuška se već mesecima, a konačno su je i zvanično potvrdili

Pojavili se na crvenom tepihu nikad zaljubljeniji! Rita Ora i Taika Vaititi obelodanili vezu (FOTO)
Copyright Rita Ora i Taika Vaititi, Foto: Profimedia

Poslednjih meseci nagađalo se o mogućoj vezi pevačice Rita Ore i producenta i oskarovca Taike Vaititija, a oni su je sada i zvanično potvrdili.

Njih dvoje su se prvi put zajedno pojavili ovog ponedeljka na premijeri filma “The Suicide Squad” u Los Anđelesu, u kom Taika i glumi. Par je izgledao prilično zaljubljeno dok se držao za ruku i smeškao prisutnim fotografima, pred kojima su se naposletku i strasno poljubili!

Rita Ora i Taika Vaititi, Foto: Profimedia

Rita je za ovu priliku s razlogom izgledala bolje nego ikad. Ponela je kratku belu haljinu neobičnog kroja, s izrezima koji su u prvi plan stavili njene obline. Kosu je vezala u visoki rep, dok je njen partner za premijeru filma nosio elegantno sivo odelo.

Pretpostavlja se da su Rita i Taika u ljubavi od aprila, jer su ih tada paparaco fotografi prvi put uslikali zajedno na plaži u Australiji. Pevačica je tada posetila Sidnej zbog snimanja jednog šou programa, a mediji su pisali kako se i uselila u njegov stan.

Rita Ora i Taika Vaititi, Foto: Profimedia

Podsećanja radi, Taika se 2018. godine razveo od supruge Čelzi Vinstanli nakon sedam godina braka, a s njom ima 8-godišnju ćerku Te Hinekahu i 5-godišnju Matevu Kiritapu.

Rita je pre slavnog Oskarovca ljubila francuskog reditelja Romaina Gavrasa, a pre su ju povezivali i s Kalvinom Harisom, Robom Kardašijanom, Andreom Vatom i Džejmsom Arturom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike