Ten Frens postao tata! Uz pomoć surogata dobio sina: Ostvario mi se dugogodišnji san! (FOTO)

05.08.2021

06:15 >> 06:27

0

Dizajner i zvezda serije Queer Eye, inače, želi još petoro dece

Ten Frens postao tata! Uz pomoć surogata dobio sina: Ostvario mi se dugogodišnji san! (FOTO)
Copyright Ten Frens Profimedia

Ten Frens, dizajner i zvezda „Queer Eye-a” i njegov muž Rob nedavno su dobili sina Ismaila, uz pomoć surogata. Svoje iskustvo kao i radost nema s kim nisu podelili, pošto su mališana konačno odveli kući. Dečak se, prema pisanju stranih medija, rodio dva meseca ranije, ali sve je u najboljem redu.

– Pozdravite našeg sina, Ismaila Frensa, rođenog 10. jula. Rodio se sedam nedelja ranije, pa su na njega motrili u bolnici poslednje tri. Konačno, doveli smo ga kući. Neverovatno je koliko ga volimo. Surogat majka je dobro i zahvalni smo joj na poklonu života – poručio je Ten u najnovijoj objavi na Instagramu, pa pokrenuo pravu lavinu komentara brojnih fanova i prijatelja koji ga prate, te čestitki.

Pročitajte još:

Par se, inače, po prvi put ostvario u ulozi roditelja. Ranije, kad je tek saznao za trudnoću surogata, otkrio je za tamošnje medije da je o tome sanjao godinama.

– Uz pomoć najboljeg surogata ikad, Rob i ja imamo tu sreću da se na leto ostvarimo kao roditelji. To smo dugo priželjkivali. Srca su nam puna. Jedva čekam da držim bebu u rukama i obasipam je ljubavlju – iskren je bio on i tada.

– Od 19, 20. sam želeo da postanem otac – naglasio je 2019. godine za „NPR’s Fresh Air”.

– Da sam tada bio u stabilnoj zajednici, mislim da bih i tada pokušavao. A što je najluđe, hoću da ih imam šestoro. Ne znam da li će mi se i taj san ostvariti, ali da, želim šestoro dece – otkrio je bio on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike