Ivana Selakov o novom duetu s Lukasom, dugoj pauzi i proširenju porodice: Kako bude, biće! (FOTO)

05.08.2021

07:15 >> 07:17

0

Pevačima, inače, ovo nije prvi put da su ukrstili glasove. Za 24sedam, ona objašnjava kako već i kruže šale da im fali još dve, tri pesme do punog CD-a

Ivana Selakov o novom duetu s Lukasom, dugoj pauzi i proširenju porodice: Kako bude, biće! (FOTO)
Copyright Ivana Selakov ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Selakov se dugo nije pojavljivala na sceni, a kada je rešila da se vrati pred publiku, učinila je to ruku pod ruku s Acom Lukasom. Dvojac je snimio duet koji nosi naziv „Svatovi”, a kao što su „Daleko si”, „Omaklo mi se” i “Ljubav u doba kokaina” – i za ovaj se veruje da će ubrzo postati veliki hit.

Tokom razgovora za 24sedam, pevačica nije krila uzbuđenje povodom snimanja spota za najnoviju numeru.

Pročitajte još:

Sa druge strane, dotakla se i prethodnog perioda kada nije bilo posla, pa otkrila kako je provodila vreme s porodicom.

Kako je došlo do nove saradnje s Lukasom?

– Mi imamo tri dueta. „Daleko si”, „Omaklo mi se” i Ljubav u doba kokaina”, što je bio saundtrek za istoimenu predstavu. Spontano je došlo… Jako dobra energija i to poklapanje glasova, nekako, uvek kad smo zajedno i kad su nam neki zajednički koncerti, bude nam lepo na bini. Lepo nam se slažu glasovi i volimo da pevamo zajedno. Imam mnogo dueta, kao i on, ali nekako, ti naši su stvarno dobri. Dobra energija. Svi se šalimo kako nam fali još neka dva, tri dueta da imamo ceo CD!

Ivana Selakov i Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Kako ste prošli u periodu kada se nije radilo?

– Živeli smo tako kako smo morali. Bez posla, obaveza, kod kuće. Porodično. Kuvaj… Mislim, kuvamo mi ceo život, ali to je uvek bilo nešto usputno. Sada, to je bila jedna jako bitna stvar u danu (smeh). Kao, ubijam vreme tako što ću da kuvam neko komplikovano jelo, da prođe dva, dva i po sata.

Ivana Selakov ATAImages/Antonio Ahel

Kada vam je bilo najteže?

– S obzirom da sam imala malo dete, meni nije bilo dosadno. Ko ima malo dete, po ceo dan ima obaveze. Kruna je tad imala godinu i po dana i manje, najaktivniji period, pa je bilo teško u onim trenucima od četvrtka do nedelje, kad se zatvorimo. Mi živimo u stanu, pa je to bilo malo onako… Ne znaš kako i šta da smisliš, a dete traži da ide u parkić, na tobogan, negde, a ti ne možeš.

Da li sada imate pomoć oko naslednice?

– Ne, mi smo u principu i dalje sami u toj priči. Kada ja imam ovako neke obaveze, nastupe, „uleću” moji roditelji ili Peđin tata ili jedna naša prijateljica. Dogovaramo se, pa ako mogu, mogu. Nije to ništa za stalno. Uglavnom smo, u 99 odsto, nas dvoje sami. Teško je, ali je lepo.

Da li planirate proširenje porodice?

– Videćemo (smeh). Kako bude, tako će biti.

Ivana Selakov ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike