Pevač optužuje Breskvicu da mu nije platila pesmu, a imala je i ona šta da poruči!

05.08.2021

13:16 >> 14:59

0

Zbog singla Sama ispala je velika frka između kolega, koji imaju potpuno različite stavove

Pevač optužuje Breskvicu da mu nije platila pesmu, a imala je i ona šta da poruči!
Copyright Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen/Instagram/ brrrreskvica

Pevačicu Anđelu Ignjatović Breskvicu optužio je pevač Stefan Dimitrijević Leon da je pustila u etar pesmu koju je on radio – “Sama”.

Međutim, pevačica, koja je nedavno objavila svoj prvi singl “Srećan put”, tvrdi da situacija ni približno nije takva kako ju je predstavio Leon.

– Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam – napisala je ona, a to je iznerviralo muzičara, prenose mediji.

pročitajte još

– Pre svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pesma “Sama” koja je procurela, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja – započinje priču Leon i otkriva kako je uopšte došlo do njihove saradnje.

– Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat “Sama”, koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja – tvrdi pevač.

Leon ističe da je to veoma neprofesionalno sa njene strane i da za pesmu nije platila, iako je snimila.

– Hteo sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pesmu par meseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Hteo sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe. Krivo nam je što je sve propalo, znajući da smo pesmu čuvali mesecima. Mnoge ozbiljne zvezde pokušavale su da dopru do pesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve “zezanje”. Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari – izneo je nezadovoljstvo Stefan za portal “Srbija danas”.

Ubrzo se oglasila i Breskvica, tvrdeći da ništa od toga nije blizu istini.

– Povodom informacija koje su dospele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je naneta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, pre nekoliko meseci snimila sam demo snimak jedne pesme koja je pre par dana bez mog znanja i odobrenja dospela u javnost. Mnogo je, inače, pesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupam svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primetite da sam uz pesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala nameru to da objavljujem – istakla je Anđela, a zatim dodala da joj se pesma “Sama” nije ni dopala.

Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen Youtube/Toxic

– Jednostavo, kada sam otpevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam želela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti, da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem izbacivala, izbacivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obaveštavam putem Instagram naloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama – izjavila je Breskvica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike