Jadranka ponovo provocira Srbiju! "Hladna, drska, bezobrazna - ma jok, samo ima štit za budale"

06.08.2021 | 12:44 >> 12:47

Autor: Nevena Mijuskovic

Radite stvari zbog kojih ćete voleti sebe, poručila je pevačica koja je pre nekoliko meseci zapevala Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije

Copyright Jadranka Barjaktarović, ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jadranka Barjaktarović ponovo izaziva javnost stavovima o skandalima koji su je pratili proteklih meseci, te je na neki način pokazala da se uopšte nije pokajala kada je pevala “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”, kao i pesmu “Sude mi”, koju izvodi hrvatski desničar Marko Perković Tomson.

Iako je navukla gnev u Srbiji, gde je imala brojne nastupe bez kojih je ostala, pa je dobijala pretnje, ugasila je na jedno vreme i Instagram, a prethodno je i vraćena sa srpske granice, Jadranka je očigledno imala poruku povodom svega toga.

– Hladna, drska, bezobrazna, uobražena, ravnodušna – ma jok, samo ima štit za budale – napisala je pevačica.

Takođe, ona je pre dva dana komentarisala očito i to što se nalazi na crnoj listi osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju i ostale neprijatnosti.

– Najveća sloboda koju možete osetiti, biće onda kada vas ne bude briga šta drugi misle o vama. Tuđe mišljenje je ipak samo to – mišljenje, a ne realnost, ne istina. Idite za svojim srcem, radite ono što volite, uživajte u životu i ne brinite da li ćete se svima svideti, jer će se svakako neko naći kome vaš život neće biti za pohvalu. Dakle… Pomirite se sa činjenicom da ne mogu svi da vas vole i radite stvari zbog kojih ćete vi voleti sebe – napisala je Barjaktarovićeva na svom Instagram profilu.

Copyright Jadranka Barjaktarović, Instagram printscreen

Podsetimo, pevačica je u septembru prošle godine pevala na skupu na kom je bilo nekoliko hiljada građana – “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”, gde su tada bili i predstavnici stranke Mila Đukanovića i pripadnici tadašnje vlade. Ona je posle tog skandala, iako delimično živi i radi u Srbiji, bezuspešno pokušala da se opravda.

– Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome – poručila je tada, ali je njenim pratiocima na društvenim mrežama, kojih ima mnogo i iz Srbije protiv koje je pevala, zaparao uši stih koji je prepevala protiv naše zemlje.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam