Milica Todorović razbila čašu uz hit Tome Zdravkovića! Zagrlila ujaka na slavlju, a njena majka sve snimila! (VIDEO)

10.01.2024

23:20

0

Posle duže vremena okupila se cela familija

Milica Todorović razbila čašu uz hit Tome Zdravkovića! Zagrlila ujaka na slavlju, a njena majka sve snimila! (VIDEO)
Milica Todorović sa ujakom - Copyright Instagram printscreen/jasmina.todorovic67

Pevačica Milica Todorović bila je na porodičnom slavlju pre dva dana, gde je zagrljena sa svojim ujakom zapevala veliki hit Tome Zdravkovića, "Svirajte noćas samo za nju".

Očigledno pred kraj proslave, pevačica je sela i s najvećom emocijom pustila glas, a da ju je pesma pogodila govori i to da je uzela čašu i bacila je na pod.

Pevačicina majka Jasmina, koja je veoma ponosna na ćerku, sve je snimala, a onda i objavila ovaj video na Instagramu, napisavši:

- Gađa pravo u srce... Ujka i ona i kardio - poručila je Jasmina, koja je posle s njom uglas nastavila da peva druge pesme.

 

https://24sedam.rs/showbiz/vesti/271519/otac-milice-todorovic-otpevao-cuveni-hit/vest

 

Podsetimo, Todorovićeva je bila na proslavi prvog rođendana svoje sestričine u Kruševcu odakle je i rodom. Tom prilikom snimila je i svog oca Milana kako peva. Posle duže vremena, pevačicina porodica i šira famija bili su na okupu, što je njoj definitivno probudilo emicije jer zbog posla ne stiže da ih obilazi koliko bi volela.

- Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu - rekao je jednom prilikom njen otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike