Tijana Dapčević se pre pevanja bavila drugom profesijom: Nisam mogla da stanem, zarazila sam se

08.08.2021

13:31 >> 13:33

0

Autor: D. Božović

Pre nego što je uplovila u muzičke vode, pevačica je bila angažovana u medijima

Tijana Dapčević se pre pevanja bavila drugom profesijom: Nisam mogla da stanem, zarazila sam se
Tijana Dapčević, Foto: ATAImages/ G. G.

Pevačica Tijana Dapčević, vlasnica raskošnog glasa je pre bavljenja muzikom, imala ljubav prema još jednoj profesiji.

Naime, malo ko zna da se Tijana pre nego što je zakoračila na muzičku scenu, bavila se voditeljskim poslom. Kada je imala 16 godina, snimila je reklamu za jedno piće i zaradila je prvi honorar koji potrošila na kaput i čizme. Ambiciozna Tijana je sa 18 godina prvi put samostalno putovala i zaposlila se kao voditeljka na radiju, u čemu je i te kako bila uspešna.

Antono Ahel/ATAImages

– Još sam bila u četvrtom razredu srednje škole… Desilo se da moje drugarice iz škole dođu na ideju da ja odem u tu radio stanicu da uzmem te neke karte koje je naša drugarica osvojila gratis za neku žurku i kažu meni da ja idem jer sam ja najslobodnija – prisetila se Tijana, prenosi „Grand Online“ i ispričala kako je zapravo zavolela medije.

Tijana Dapčević ATAImages/Anotnio Ahel

– Odem u tu radio stanicu, dođe čovek da mi da karte i ja krenem tu sa njim u priču i on mi kaže „Bože kako imaš divan glas, ‘ajde da uđeš da snimiš džinglove“. Ja tu stanem pred mikrofon i krenem da pričam i ne mogu da se zaustavim i tu se ja u stvari zarazim sa medijima. Jedno vreme sam zarađivala od toga, to mi je bio glavni izvor zarade.

Antonio Ahel/ATAImages

Inače, nakon radija, Tijana je počela da radi i na televiziji kao voditelj, a potom je počela da se bavi pevanjem i na muzičkoj sceni je više od dve decenije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi