Srpski vaterpolisti slavili zlato uz hit Milice Todorović, ona uzbuđena: Čast mi je

08.08.2021 | 11:59 >> 14:50

Autor: D. Božović

Pevačica je ranije razmišljala da li da snimi numeru Ti moje zlato, a zbog današnjeg gesta na Olimpijskim igrama u Tokiju nije se pokajala

Copyright Milica Todorović, 24sedam/ Goran Sivački

Srpski vaterpolisti su na Olimpijskim igrama u Tokiju odbranili zlato i time zatvorili ovu sezonu. Poslednje medalje završile su oko vrata naših sportista, koji su u finalu savladali Grčku 13:10.

Nakon što su našim zlatnim momcima uručena najsjajnija odličja, na bazenu je počela da se ori pesma Milice Todorović „Ti moje zlato“, koju su srpski vaterpolisti pevali uglas.

Copyright AP Photo/Mark Humphrey

Oduševljena uspehom naših momaka, Todorovićeva im je uputila čestitke, te je istakla da je ponosna što su zlato proslavili baš uz njenu numeru.

– Čast mi je što su baš uz moju pesmu zlatni vaterpolisti proslavi titulu! Ako bude prilike i mogućnosti, rado bih sa svima njima proslavila titulu i zapevala „Moje zlato“! Bravo momci, vi ste ponos naš – rekla je Milica.

Copyright Milica Todorović, Foto: A.A./ ATAImages

– Bravo momci, vi ste ponos naš! Čestitala bih ovim putem i odbojkašicama! Bravo, devojke! – dodala je pevačica.

Inače, pomenutu numeru Todorovićeva je snimila sa MC Yankom 2014. godine, a do danas ova pesma broji preko 152 miliona pregleda.

Počitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam