Pevačica ponela paketiće deci oštećenog vida, taksista je oduševio! Zbog ovoga donela važnu odluku

28.12.2023 | 22:45

Autor: Nevena Mijušković

Ovo joj nije prvi humani gest

Copyright Privatna arhiva

Pevačica Marija Lukić organizovala je humanitarnu akciju za Školu učenika oštećenog vida "Veljko Ramadanović".

Pevačica se često odaziva ovakvim akcijama, te se i sada potrudila da pomogne koliko je u mogućnosti, a ovom prilikom bila je i Deda Mraz.

Atraktivna crnka unela je pozitivnu energiju među učenike u zemunskoj školi, a donela je novogodišnje paketiće.

Printscreen/YouTube/Marija Lukic Official
Marija Lukić

 

- Mnogi ljudi smatraju da ih prati loša sreća ili su depresivni, nezadovoljni... Svima savetujem da jednom mesečno posete ove mališane koji imaju samo jednu želju, a to je da su zdravi. Sve svoje drage kolege pozivam da se uključe shodno svojim mogućostima i jednom mesečno posete decu kojima je naša pomoć potrebna. Mene je kontaktirala devojčica Anastasija Vujić koja je organizovala sve ovo sa svojim školskim drugarima, a akcija se zove "Šta mi teško da pomognem" - kaže Marija, koja je dodala da joj taksista nije naplatio vožnju do lokacije kada je shvatio kome nosi paketiće.

- Vozio me je taksista kome sam usput ispričala o humaniitarnoj akciji i da pomažemo deci tako što nosimo slatkiše. Čovek na kraju vožnje nije želelo da uzme novac. Rekao je da za taj iznos kupim slatkiše i odnesem u neku ustanovu - rekla je oduševljeno.

Privatna arhiva
Marija Lukić sa decom u školi

 

Inače, pevačica planira u narednoj godini pored muzičke karijere i pripreme pesama za svoj album da se posebno posveti i humanitarnom radu i deci kojima je pomoć najpotrebnija.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam