Istina, jedini sam Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu! Isak Šabanović odložio selidbu za jesen

08.08.2021

21:32 >> 20:51

0

Pevač se trenutno nalazi u rodnom Bijelom Polju i odmara u porodičnom okruženju

Istina, jedini sam Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu! Isak Šabanović odložio selidbu za jesen
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Drugoplasirani takmičar poznatog talent-šoua „Zvezde Granda”, Isak Šabanović iz Bijelog Polja, još uvek se, priznaje, nije navikao na život u srpskoj prestonici. Trenutno, uživa i odmara sa porodicom u rodnom gradu, a u Beograd planira da se preseli tek na jesen.

– Trenutno sam u Bijelom Polju, uživam i odmaram sa porodicom. Istina je da sam jedini Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu, ali od septembra tražim stan i moraću nekako da se naviknem na tu brzinu koju nosi taj grad sa sobom – ispričao je u razgovoru za „Aloonline.me” Isak posle nastupa na tradicionalnoj motorijadi u Beranama, pa nastavio o tome kako se nosi s popularnošću, kada je i naglasio da je „za sve ovo radio čitavu deceniju”.

Pročitajte još:

– Ovo sam čitav život i želeo, sav moj trud se isplatio. Kažu da sam zvezda preko noći, ali ja sam 10 godina radio za ovo. Ima svega, ranije mi je malo bilo čudno, teško sam se navikao. Život mi se promenio iz korena, sada imam više mogućnosti, mnoge poznate ličnosti sam jako dobro upoznao, a ranije su mi bili dostupni samo na TV-u. Ponekad zna dosta da zasmeta ono kada svi ljudi gledaju u mene bez ikakvog razloga. Za sada mi je super, drago mi je što se nisam što se kaže „uzvezdio“, barem mi tako prijatelji kažu – objašnjava pevač, koji s mentorom Milijem i dalje neguje veoma dobar odnos.

„A ja lud, luđeg nema…”

– Da nije njega bilo, ja ne bih bio ovo što jesam sada. Poznato je da se na audiciji nisam baš najbolje pokazao, a on me je ipak odabrao. Prvo mi je bio dobar mentor i učitelj, a sada već veliki drug i prijatelj kojem mogu da se obratim u pola noći i pola dana. Za mene je on najveći i najbolji, to je čovek koji je toliko hitova napisao i stvorio jaku karijeru. Tako da jako sam srećan što ga poznajem. Od njega sam naučio mnogo stvari, od toga šta i kada treba da kažem, ponašanja, kako vežabati glas i mnogo drugih stvari – ističe Šabanović, pa pravi osvrt i na novu pesmu koju je snimio.

– Mili je to odradio pesmu samo onako kako on zna, jako sam zadovoljan. Drago mi je pre svega što je baš ova pesma meni pripala. Tekst je negde i urađen po meni: „A ja lud, luđeg nema“, pošto sam ja tvrdio da nisam „lud“, on je namerno napisao da jesam – nasmejao se on, pa otkrio kakvi su mu planovi za dalje.

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

– Pustio sam da sve ide svojim tokom, meni se čini da ide u dobrom smeru. Imam dosta zakazanih nastupa, ubrzo kreće turneja po regionu. Nadam se da ću odmah nakon povratka naći neku novu pesmu koja će da prođe isto dobro kao i ova prošla. Imam ugovor sa „Grandom“ na devet godina, tako da sam i njima zahvalan jako – zaključio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike