Članovi žirija „Zvezda Granda" čestitali rođendan Viki Miljković, a jedna koleginica se posebno potrudila! (VIDEO)

18.12.2020

17:27 >> 17:41

0

Pevačica je danas napunila 46 godina, a oni su svojim željama pokazali koliko je vole i cene

Članovi žirija „Zvezda Granda" čestitali rođendan Viki Miljković, a jedna koleginica se posebno potrudila! (VIDEO)
Copyright Viki Miljković, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Đorđe David ATA Images

Popularna pevačica Viki Miljković, koju svake subote gledamo u „Zvezdama Granda”, danas je napunila 46 godina. Tim povodom za 24sedam oglasile su se njene kolege iz žirija, kako bi joj poželeli sve najlepše i kako bi se u vreme pandemije koronavirusa, kad ne može da ih okupi, obradovala i na ovaj način za svoj poseban dan.

Snežana Đurišić Viki Miljković poznaje godinama i veoma je ceni, pa je i ovom prilikom imala lepe reči za nju.

Snežana Đurišić/ ATAImages/ Antonio Ahel

– Viki od srca želim srećan rođendan, na prvom mestu zdravlje, jer je to u ovom trenutki i inače najvažnije. Osim toga, želim joj i mnogo sreće, a ljubav već ima. Za sve ostalo će se pobrinuti sama. Naše poznanstvo ide dugo unazad i njene porodične i radne vrednosti se nikad nisu menjale i to je jedan od razloga zbog kojih je cenim. Odgovara mi i kao prijateljica, jer delimo slične vrednosti. Želim joj sve najbolje i da lepo provede svoj dan – rekla je Snežana za naš portal.

Osim nje, najlepše želje uputio joj je i Đorđe David, roker koji je već dve godine stalni član žirija.

Đorđe David, Foto: 24sedam/Goran Sivački

Pročitajte još:

– Prvo bih joj poželeo zdravlja, jer smo ove godine sa zdravljem svi nagrabusili, generalno, na kugli zemaljskoj. To kažem zato što bez zdravlja, šta god da smo u žvotu napravili i šta god da imamo, ništa nam ne vredi. Želim joj da konačno izbaci spot koji je već gotov, a koji sam, kao jedan od retkih, bio u prilici da vidim. Da joj album, koji je spreman, prođe odlično u narednom periodu. Želim joj da joj dete bude uspešno, za one stvari za koje ona misli da njeno dete stvoreno. Da ostane za mene najbolji čovek na estradi, kao što i jeste! I da u narednih par godina, koliko još imamo kad je ovo žiriranje u pitanju, i dalje delimo brlog u kome se kao zveri nalazimo, što je duže moguće. Kad vam ja kažem da je Viki najbolji čovek na estradi kojeg sam ja upoznao u poslednjih 56 godina mog života, onda to tako i jeste. Ona je mleko, duša, pamuk, ne znam kako bih to nazvao – kazao nam je Đorđe.

Ipak, posebno se potrudila Ana Bekuta, koja je za naš portal napravila video-poruku za dragu koleginicu.

– Evo zamolili su me dragi drugari sa portala 24sedam da mojoj dragoj koleginici čestitam rođendan, što i činim. Draga Vikice, da si nam živa, zdava, vesela, srećna i voljena za tvoj rođendan, a i za sve buduće. Ljubi te tvoja drugarica Ana – rekla je pevačica u snimku.

Karijera duga skoro koliko i ljubav s Tašketom

Violeta Miljković rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu, gde je odrasla sa roditeljima Zoricom i Svetomirom. U rodnom gradu završila je srednju muzičku školu „Dr Vojislav Vučković“, a muzičku akademiju je završila u Prištini.

Njeni roditelji nisu želeli da se bavi pevanjem, ali ona nije odustajala od svojih snova. Prvi album, „Loša sreća“, objavila je 1992. godine, ali on nije doživeo veliki uspeh. Tek sa drugim albumom, „Hajde vodi me odavde“ (1994), postaje poznata, a osim a osim naslovne numere, hit je postala i pesma „Nikom nije lepše nego nama“. Posle toga je u naredne četiri godine snimila još četiri albuma, nakon čega je napravila podužu pauzu, da bi se posle toga na velika vrata vratila albumom „Godine” (2001), posle čega nastavlja da niže uspešne albume i hitove.

Pročitajte još:

Viki je na samom početku karijere, 1994. godine, počela da se zabavlja sa muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom. U početku je njen otac bio protiv njihove veze, a venčali su se tek posle 13 godina zabavljanja. Sudbonosno „da” izgovorili su 31. maja 2007. godine u crkvi Vasilija Ostroškog u Beogradu. Njene kume su bile pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević. U oktobru iste godine dobili su sina Andreja.

Članica žirija ,,Zvezda Granda” Viki je postala 2015. godine, a sada kao mentor radi sa kandidatima koje obučava kako bi iz kruga u krug što više napredovali i istakli se među nekoliko stotina takmičara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike