Severina postala baka! Pevačica dirljivim porodičnim momentom raznežila pratioce (FOTO)

10.08.2021

16:53 >> 17:26

0

Kojićka je sa korisnicima društvenih mreža podelila fotografiju na kojoj drži unuka Adriana u naručju

Severina postala baka! Pevačica dirljivim porodičnim momentom raznežila pratioce (FOTO)
Copyright Severina Kojić, Foto: A.A./ATAImages

Severina Kojić je novom fotografijom na društvenoj mreži Instagram raznežila mnoge pratioce. Naime, pevačica se fotografisala dok je u naručju držala bebu – sina njene sestričine Mie Popović.

Ćerka Severinine rođene sestre Mirjane Popović, porodila se nedavno i na svet donela sina kome je dala ime Adrian.

Severina Kojić, Foto: Printscreen Instagram/severina

Severina je u 49. godini postala baka i uživa u toj ulozi, a o tome govori i fotografija kojom se pohvalila na Instagramu.

U opisu fotografije sa svojim prvim unučetom pevačica je napisala: „Ključ života u tvojoj je ruci” i izazvala brojne reakcije njenih pratilaca. Pomenuta slika broji više od 40.000 lajkova, a ovaj dirljivi porodični momenat je mnoge oduševio.

Inače, ponosna baka, Severina, velika je podrška svojoj sestričini koja živi u zgradi preko puta njene u Zagrebu sa suprugom.

Podsetimo, Severina se i dalje bori za starateljstvo za svog sina, a nedavno je bilo 20 meseci kako ne žive pod istim krovom i pevačica ga viđa samo dva puta nedeljno i svakog drugog vikenda, od subote ujutro do nedelje uveče. Takođe, zabranjeno joj je objavljivanje fotografija rođenog deteta.

– Dvadeset meseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svog doma, u kojem je mirno živeo sedam i po godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbeglice iseljavaju s njihovim majkama… U ovih 30 godina koliko pevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom decom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim detetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno, pa vam poklanjam pesmu sa Zagrepčankama i dečacima… Hvala svima na podršci – napisala je Severina.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike