Ceca uzela za sat vremena 35.000 evra! Na slavlje došla sa Anastasijom i njenim dečkom Đorđem (FOTO/VIDEO)

11.08.2021

10:26 >> 14:19

0

U prestižnom beogradskom restoranu, pevačica je nastupala kao specijalni gost, do čijih snimaka je došla redakcija 24sedam

Ceca uzela za sat vremena 35.000 evra! Na slavlje došla sa Anastasijom i njenim dečkom Đorđem (FOTO/VIDEO)
Copyright Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović pevala je sinoć sa jednoj privatnoj proslavi u Beogradu, na kojoj se pojavila sa ćerkom Anastasijom i njenim dečkom Đorđem Kuljićem, a za svega sat vremena zaradila je ogroman honorar, saznaje 24sedam.

Naime, pevačica je nastupala u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, a za jedan sat pevanja iskeširano joj je čak 35.000 evra. Osim što je napravila ludu atmosferu, gosti su bili oduševljeni već dobro poznatim Cecinim hitovima, a osim što se pevalo i igralo, Ražnatovićku su sve vreme snimali.

Printscreen

Pevačica je na proslavu došla u srebrnoj uskoj haljini dubokog dekoltea, a uz njene pesme koje je izvodila “Lepi grome moje”, “Beograd”, “Nevaljala” i druge, đuskali su i Anastasija i Đorđe.

Đorđe Kuljić i Anastasija Ražnatović, Printscreen

Inače, poznato je da se Cecina naslednica retko u javnosti pojavljuje sa dečkom, ali na snimku do kog je došla redakcija 24sedam vidi se kako se par provodi. Anastasija je došla u kratkoj elegantnoj haljini, dok je Đorđe imao belu košulju i crne pantalone. Mlada pevačica bila je oduševljena i hitovima Ane Bekute, koja je takođe sinoć nastupala na pomenutoj privatnoj proslavi.

Printscreen

I Anastasija je objavljivala neke od snimaka sa proslave na kojoj je bila gost, pa je tako snimala i majku kako peva.

Anastasija Ražnatović, Printscreen

Podsetimo, Ceca je jedna od najplaćenijih pevačica u Srbiji. Kako smo nedavno otkrili, ona će ovog leta za dva meseca zaraditi pola miliona evra, s obzirom na to da će odraditi ukupno deset nastupa u julu i avgustu, za koje će joj biti isplaćeno po 50.000 evra. S obzirom na to da je sada reč o privatnoj proslavi i da je pevala samo sat vremena, honorar joj je “samo” 35.000 evra.

Printscreen

U istom beogradskom restoranu, sinoć je goste zabavljao i Đani Trajković, a šou koji je napravio i detalje o proslavi pročitajte uskoro na 24sedam.

U snimcima ispod možete pogledati kako je izgledalo slavlje na kom je Ceca pevala.

 

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike