Kim Kardašijan je bila potrčko Paris Hilton, a danas su bliske prijateljice i ne zna se koja je bogatija

18.12.2020

21:33

0

Autor: N. Lisinac

Slavne starlete se poznaju od 1980-ih godina 20. veka, a nerazdvojne su više od 13 godina

Kim Kardašijan je bila potrčko Paris Hilton, a danas su bliske prijateljice i ne zna se koja je bogatija
Copyright Foto: Profimedia

Bogata američka naslednica i medijska ličnost Paris Hilton je skoro ceo život najbolja prijateljica trenutno najpoznatijoj rijaliti zvezdi na svetu Kim Kardašijan, s kojom se druži od kada su bile devojčice.

Pročitajte još

Njih dve su se godinama pojavljivale na bukvalno svim poznatim mestima u Holivudu na kojima su znale da će biti uslikane od strane paparaca i punile su medijske naslovnice svakodnevno.

– Išle smo bilo gde i svuda samo da nas vide. Tačno smo znale kuda da idemo, gde da nas vide, kako da nešto napišu o nama. Trebalo je samo da odemo u neki restoran ili na zabavu, da pričamo o čemu god želimo i to bi bilo u novinama sutradan – rekla je Kim magazinu “Rolling Stone” 2015. godine.

Godine 2006. su otputovale zajedno na Ibicu, odakle su osvanule mnoge zajedničke fotografije sa putovanja, dok je 2007. godine Paris završila u zatvoru jer je pijana vozila neregistrovano vozilo, a njena najbolja drugarica ju je nekoliko puta posetila dok je bila u pritvoru.

Foto: Profimedia

Već 2008. godine su se posvađale, a Paris je u jednom intervjuu rekla da Kimina zadnjica izgleda kao kanta za smeće. Posle nekog vremena joj se izvinila.

-Zapravo ne razgovaramo. Kao što uvek kažem, svi uđu u vaš život iz nekog razloga… A ona je bila dugo u mom životu. Postoji trenutak kada se samo razdvojite od svojih prijatelja i shvatite da niste toliko slični kao što ste mislili. I nikad je nigde ne sretnem. Zar to nije baš čudno? – rekla je Kim u februaru 2011. godine.

Godine 2014. su uslikane zajedno ponovo na Ibici na rođendanu jednog poznatog italijanskog dizajnera, gde su sa nostalgijom pričale o zajedničkom putovanju 2006. godine i tada su se zvanično pomirile posle nekoliko godina.

Foto: Profimedia

– Uvek je imala odličnu radnu etiku poput mene i uvek je bila odlučna. I u tome je stvar. Tako sam ponosna na nju. Kad je kod kuće, vrlo je normalna kao i svi drugi sa glamuroznim životom. Ona je tako slatka rekla je Paris 2015. godine nakon pomirenja.

Prošle godine Kim je konačno priznala da je Paris imala ogromnu ulogu u njenom uspehu i nazvala ju je svojim mentorem, a njih dve su i dan danas najbolje drugarice i često se pojavljuju zajedno u javnosti.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike