Sve je spremno za unuka: Goca Božinovska ispoštovala tradiciju, snaja Bojana sa bebom stiže kući

12.08.2021

07:50 >> 07:32

0

Pevačica je rešila da sve bude obavljeno po starim, srpskim običajima kada novopečena mama i beba stignu u njihov dom

Sve je spremno za unuka: Goca Božinovska ispoštovala tradiciju, snaja Bojana sa bebom stiže kući
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Instagram printscreen/ bojana__rodic

Bojana Rodić, verenica Mirka Šijana, porodila se 9. avgusta i na svet donela njihovo prvo dete – sina kome su dali ime Zoran. Kao što je poznato, Mirkova želja bila je da naslednik ponese ime po njegovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a danas će, kako se navodi, njegova verenica i sin doći kući u Surčin.

24sedam/ATA Images

Naime, kako prenose domaći mediji, s obzirom na to da je sa mamom i bebom sve u najboljem redu, njih dvoje će danas napustiti porodilište i uputiti se u njihov porodični dom, gde je sve spremno za doček. Ponosna baka Goca Božinovska je, nakon velike proslave koju su održali, svoj dom sredila do detalja kako bi beba i mama mogle samo da uživaju. Inače, poznato je da su Mirko i Bojana renovirali sprat kuće u Surčinu gde će živeti sa sinom, a radovi su trajali dugo kako bi sve bilo onako kako su zamislili.

Antonio Ahel/ATAImages

Kako se navodi, baka Goca će dočekati unuka sa pogačom koju je sama umesila, a biće tu i raznih đakonija na njihovom stolu. Po starim običajima, mama i beba treba da odmaraju prvih 40 dana posle porođaja, a nema sumnje da će baka i tata da se pobrinu da im u tom periodu ništa ne fali, piše Blic.

U javnost je isplivala i soba malog Zorana, odnosno njen deo, a kako se može videti, dominira plava boja na zidovima, a tu se našla i jedna slatka panda da ulepša prostor.

Printscreen Instagram/bojana__rodic

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike