Nije došao na zakazan nastup! Darko Lazić zadržan na granici

12.08.2021

16:42 >> 17:52

0

Autor: Marija Mitić

Folkerov menadžer Enes se oglasio pa objasnio o čemu je reč

Nije došao na zakazan nastup! Darko Lazić zadržan na granici
Copyright Darko Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić zadržan je od strane nadležnih organa na granici sa Bosnom, odnosno na sprskom prelazu zbog određenog sudskog poziva koji nije prethodno primio na kućnoj adresi.

Folker se sinoć nije pojavio na zakazanom nastupu u Herceg Novom, zbog čega su njegovi fanovi bili razočarani, a povele su se i spekulacije da je uhapšen. Ipak, njegov menadžer Enes oglasio se povodom ovih glasina pa otkrio da sudski poziv nije razlog Darkovog izostanka sa nastupa, već izvesni privatni problemi.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

– Moram da kažem da Darko nije uhapšen. On je zadržan na granci sa Bosnom, konkretno na prelazu sa Srbijom. Razlog je taj što nije primio poziv na adresi od sudije. On je vraćen sa granice da se javi nadležnim organima, što je i učinio. Nema mesta da se pravi problem, jer to su samo tehničke stvari. On se ujutru uredno javio i sve je rešeno. To je bilo pre sedam dana. Što se tiče nastupa od sinoć, Darko nije došao iz privatnih razloga. Mi se iz tima izvinjavamo klubu, ali i postiocima. Njegov nastup će biti održan što pre – poručio je Enes za Kurir.

Ovim povodom kontaktirali smo Lazića, koji nije bio dostupan.

Podsetimo, ovo nije prvi put da pevač ima probleme sa zakonom. On u svom „dosijeu” ima niz prekršaja, a jedno od poslednjih bilo je u maju ove godine, kada je doživeo saobraćajnu nezgodu. Njemu je tokom vožnje pukla guma i udario je u banderu, a kaznu za ovo je prihvatio je pevačev prijatelj, koji je bio sa njim u automobilu, te tako nadležni organi ne terete Lazića to što nema vozačku dozvolu i što vozilo nije registrovano.

ATAImages/ Antonio Ahel

Pre toga, u aprilu 2020. godine, zaustavljen je u okolini Bogatića u automobilu s prijateljima za vreme policijskog časa. Napisana mu je prijava od 80.000, iako je propisana kazna za ovo delo 150.00 dinara. Međutim, pevač je pred sudijom za prekršaje navodno molio da mu se ona smanji, a posle mesec dana opet je uhvaćen da upravlja autom iako nema dozvolu. Policija ga je zaustavila u mestu Subotište kod Brestača, a on se pravdao time da je morao da sedne za volan jer je njegov tek rođeni sin Aleksej imao visoku temperaturu, te da je morao hitno da ga odveze kod lekara.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike