Agonija je završena: Britni Spirs je slobodna, njen otac odustao od starateljstva!

13.08.2021

07:45 >> 07:17

0

Nakon 13 godina koliko je vodio računa o svakom aspektu njenog života, otac pop princeze je odlučio da, nakon brojnih pritisaka, odstupi sa te funkcije

Agonija je završena: Britni Spirs je slobodna, njen otac odustao od starateljstva!
Copyright Britni Spirs, Foto: Profimedia

Agonija Britni Spirs oko njenog starateljstva punila je stupce novina širom sveta, ali je svemu tome došao kraj. Naime, kako prenose strani mediji, pevačicin otac Džejmi Spirs, koji je imao starateljstvo nad njom 13 godina unazad, odlučio je da više neće biti njen zakonski staratelj.

Nakon mnogo ročišta, njenog svedočenja i peticija da pevačica bude slobodna žena koja će moći da odlučuje o svakom aspektu svog života, to će se napokon desiti. Kako se navodi, advokat njenog oca podneo je pravne dokumente u kojima piše da ne želi više da se bori za to da bude njen staratelj.

Britni Spirs, Profimedia

– U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs. Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa Sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja – piše u dokumentima koji dalje kažu:

– Bez obzira na njegovu zvaničnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođe Spirs, on će je uvek voleti bezuslovno i uvek će paziti na njen najbolji interes.

Kako se piše, Džejmi Spirs smatra da je ‘spasio’ Britni kada je bila ‘u krizi, očajnički joj je bila potrebna pomoć’ pre 13 godina, dodajući da je ona patila patila psihički i emocionalno, ali i da su je manipulisali predatori i da je bila u finansijskoj nevolji. On je naveo i da je nikada nije prisiljavao ni na šta, uključujući i nastupe.

Britni Spirs, Profimedia

Metju Rozengart, Britnin advokat, kaže da ga nije dirnula Džejmijeva odluka da odstupi kao staratelj.

– Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike