Ćerka Džeja Ramadanovskog mnogo pati: Tata, vidiš li rane moje, čuješ li krik mog bola?

19.12.2020

09:27 >> 13:02

0

Marija je više aktivna na društvenim mrežama od očeve smrti, te objavljuje samo sadržaj posvećen pevaču

Ćerka Džeja Ramadanovskog mnogo pati: Tata, vidiš li rane moje, čuješ li krik mog bola?
Copyright Marija i Džej Ramadanovski Printscreen ,,Balkanskom ulicom"

Džej Ramadanovski preminuo je početkom decembra, a njegova mezimica, ćerka Marija, koja je na tatu muzički talentovana, stalno se oglašava na društvenim mrežama od njegove smrti.

Velika patnja zbog iznenadne smrti, Marija je pretočila u pesmu, te se ocu obratila najemotivnijim rečima.

pročitajte još

– Vidiš li rane moje, dok pričam sa tvojim likom? Vidiš li suze moje, dok plačem nad tvojom slikom? Vidiš li me zvezdo moja najsjajnija, kako ti je ćerka sve tužnija? Vidiš li moje snove, dok te sanjam? Vidiš li kako me ubijaju tvoja ćutanja, čuješ li krik mog bola, dok jeca ćerka tvoja? Čuješ li me tata mili moj, jer sa tobom je otišao i život moj – napisala je ćerka kralja balada.

Podsetimo, Džej je preminuo 6. decembra u 57. godini, nakon reanimacije u svom stanu na Dorćolu, od posledica srčanog udara. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana, uz muziku 50 violina i njegovu pesmu “Nedelja”. Kako je Ramadanovski proveo poslednje minute života, otkrio je njegov kum Zoran Jagodić Rule.

– Džej se probudio oko 10, a s njim u stanu bile su prijateljica Andrijana i spremačica Dara. Andrijana je oko dve popodne otišla do prodavnice, a Džej je tad Daru zamolio da mu proluftira sobu, dok on malo odmori, pa posle da ručaju… Andrijana ga je pitala u jednom trenutku da li je dobro, a on je samo odmahnuo rukom. Posle su ga tako našle… – ispričao je Rule za 24sedam.

Instagram printscreen

Već sledećeg jutra, ispred ulaza u njegovu zgradu koja se nalazi na uglu Cara Dušana i Jevrejske brojni poštovaoci čuvenog folkera ostavljali su cveće, cigarete, pa i novac. Dobro je poznato da je Džej mnogo voleo kraj u kom je i živeo, koji danas i te kako tuguje za njim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike