Teodora Džehverović prekida saradnju s menadžerkom Sandrom? Ovo su razlozi: Na spisku glavna zarada!

10.11.2023

22:20

0

Posle sedam godina im se, navodno, putevi razilaze

Teodora Džehverović prekida saradnju s menadžerkom Sandrom? Ovo su razlozi: Na spisku glavna zarada!
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Teodora Džehverović je do sada, kad god bi za to bila u prilici, isticala kako je njena menadžerka Sandra Šaša „zadužena za sve ono što je ona danas". Međutim, posle sedam godina saradnje, navodno im se putevi razilaze „jer je već i vreme", ali i zbog - velikog procenta zarade koji je ona uzimala od pevačice, pišu mediji, što se maloj Džehvi više ne isplati.

- Teodora hoće da pređe u „Generaciju Zed". To je studio odakle su potekle nove zvezde, Heni, Nući, Breskvica i mnogi drugi. Kod njih je politika mnogo drugačija nego kod klasičnih menadžera. Kako sam razumeo, oni uzimaju samo procenat od pregleda na Jutjub platformi, dok od nastupa ne uzimaju ništa, što je Teodoru nateralo da razmisli i odluči da je vreme za promene - tvrdi izvor za „Kurir", pa nastavlja o tome kako je Sandra, navodno, od Teodore uzimala procenat od čak 60 odsto.

„Ugovor svakako ističe ove godine!"

 

 

- Teodora je imala ugovor sa Sandrom sedam godina i taj ugovor se završava upravo ove godine. S obzirom na to da uskoro treba da se potpiše novi ugovor, pevačica je išla na sastanak sa čelnicima „Generacije Zed" i veoma joj odgovaraju njihovi uslovi - napominje, pa nastavlja:

- Ono što ja znam je da je Sandra uzimala 60 odsto od Teodorine zarade, što je stvarno mnogo, ali to je politika menadžera koji naprave velike zvezde - objašnjavao je dalje insajder.

Podsetimo, menadžerka Sandra nije samo Teodori pomogla da se vine do zvezda. U njenom jatu bili su još i Stefan Đurić Rasta, te Vuk Mob, koji su po isteku ugovora prekinuli saradnju sa njom, pa sami nastavili dalje, napominju pomenuti mediji.

- Ja ovo sada prvi put čujem, majke mi ne znam ništa o tome. Evo, sada mi je upravo drug pokazao vest... Nije istina da Teodora prelazi „Generaciju Zed". Ja bih voleo da mi rastemo i da dosta poznatih pređe kod nas, ali za nju nije tačno - tvrdi Heni za „Informer", dok se pevačica akonto čitave priče još i sama nije oglašavala.

Miloš Stojković Heni, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike