"On je skroz poludeo": Glumac se peo na jednu od najviših zgrada na svetu, a razlog je bizaran

09.11.2023

20:50

0

Njemu je to, kaže, bila jedna od životnih želja

"On je skroz poludeo": Glumac se peo na jednu od najviših zgrada na svetu, a razlog je bizaran
Džared Leto - Copyright Profimedia

Džared Leto, glumac i pevač, šokirao je sve kada je rešio da se popne na "Empajer Stejt" zgradu, jednu od najviših na svetu, koja se pruža u vis čak 443 metara.

Naravno, on se nije penjao uz celu zgradu, već uz deo nje, ali je stigao do vrha. Tada je otkrio i da mu je ovo bila životna želja, ali i zašto se odlučio na ovakav korak.

- Više sam bio uzbuđen nego nervozan, da vam iskreno kažem. Ali moram da priznam, bilo je jako, jako teško. Teže nego što izgleda da bi moglo. Mnogo izdržljivosti je bilo potrebno, a bilo je i veoma oštro - rekao je on, pa pokazao rane na rukama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Kako je priznao, ovo je uradio što zbog želje, što zbog toga da bi promovisao turneju svog benda "30 seconds to march", koja će biti održana od marta do septembra naredne godine.

- Neverovatno je. Gledati sunce kako izlazi i obasjava grad mi je duboko značilo. Otkako sam bio dete, Njujork je bilo mesto gde ideš da ti se svi stvori ostvare. Kao mlad sam hteo da budem umetnik, a ovaj grad je mesto za to. I Empajer Stejt je uvek bila simbolična za mene - rekao je Leto.

Kako se navodi, on se penjao između 86 i 104 sprata, sve je trajalo oko 20 minuta, a prešao je skoro 300 metara.

Instagram printscreen/jaredleto
Džared Leto

Očekivano, ispod njegove objave na Instagramu je bilo onih koji su bili potpuno oduševljeni, ali i onih koji nisu mogli da veruju šta je uradio.

"Nikad sebi ne bih ovako nešto dozvolio", "On je skroz poludeo", "Zavisan od adrenalina" - bili su samo neki od negativnih komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike