Ona čuva pregršt lepih uspomena: Helen Miren prodaje raskošnu vilu za 18,5 miliona dolara (FOTO)

15.08.2021

15:48 >> 16:25

0

Autor: Marija Mitić

Ova velelepna kuća može se i iznajmiti za 45.000 dolara mesečno

Ona čuva pregršt lepih uspomena: Helen Miren prodaje raskošnu vilu za 18,5 miliona dolara (FOTO)
Copyright Profimedia

Čuvena i jedna od najuspešnijih glumica svih vremena, Helen Miren, odlučila je da proda jednu od svojih luksuznih nekretnina – raskošnu kuću u podnožju planinskog lanca Santa Monika.

Ova vila kao i ceo kraj u kome se nalazi ima bogatu filmsku istoriju. Naime kuća je sagrađena 1908. godine za zvezdu nemih filmova Dastina Farnama, a glumica se u nju zaljubila čim ju je ugledala, krajem osamdesetih. Tada je uveliko bila u vezi sa Hakfordom, rediteljem i producentom i ona je možda najviše prirasla za srce glumici od svih nekretnina koje poseduje, jer je u njenom vlasništvu skoro tri i po decenije.

Kuća Helen Miren, Foto: Profimedia

Ova kuća je prva zajednička nekretnina koju su Helen i Tejlor kupili kada su započeli zajednički život, te su za nju posebno vezani. Kako je jednom istakla glumica, ona čuva pregršt lepih uspomena.

Kuća Helen Miren, Foto: Profimedia

Njena cena na tržištu iznosi vrtoglavih 18,5 miliona dolara. Izgrađena je u mediteranskom stilu i prostire se na oko tri hiljade kvadrata, ima pet spavaćih soba, dva salona, impresivnu trpezariju, biblioteku i bar, dok se u spoljašnjem delu ističu veliki bazen okružen palmama i vrt pun cveća.

Kuća Helen Miren, Foto: Profimedia

Poznati par odlučio je da ipak proda ovu velelepnu kuću jer poslednjih godina najviše vremena provode na imanju pored jezera Taho u Nevadi, a trenutno postoji i mogućnost njenog iznajmljivanja za 45.000 dolara mesečno, piše DailyMail.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike