Dragana Mićalović glumi Slobodinu majku: Uzbuđena sam i srećna!

16.08.2021

08:45 >> 08:34

0

Autor: Marija Mitić

Sestre ipak nećemo gledati u istom kadru

Dragana Mićalović glumi Slobodinu majku: Uzbuđena sam i srećna!
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Dragana Mićalović, mlađa sestra Slobode Mićalović, glumiće njenu majku u drugoj sezoni serije “Tajna vinove loze”.

Kako zbog evidentne sličnosti tako i zbog Draganinog neosporivog talenta, ona je dobila ovu ulogu zbog čega je neizmerno srećna. međutim, sestre se neće naći zajedno u kadru.

– Kada sam dobila poziv osećala sam nevericu, uzbuđenje i sreću. Čast je zaigrati u ovakvom projektu, sa takvom plejadom glumaca. Fantastično iskustvo, za mene posebno, jer snimam period iz 1984. godine – kaže mlada glumica i osvrće se na činjenicu da će glumiti majku svoje rođene sestre:

Dragana Mićalović i Sloboda Mićalović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ovo je moj glumački zadatak, te su moje misli usmerene samo na razmišljanje i bavljenje mojim likom. Interesantno je što je u pitanju baš moja rođena sestra, ali već sam više puta rekla da smo nas dve na setu koleginice kaže Dragana za Alo i dodaje:

– To je jedan flešbek, tako da, nažalost, nemamo zajedničkih scena, ali je ona provirila malo u režiju da vidi šta sam uradila. Kaže da je divno, a ja joj verujem. Očekuje me i jedan veliki projekat – jedan film, ali o tome ne mogu još da govorim – kaže Dragana.

Dragana Mićalović i Sloboda Mićalović, Foto: Stefan Tomašević/ATAImages

Serija „Tajne vinove loze” nastala je po priči Mirjane Bobić Mojsilović, na čijem čelu je proslavljeni reditelj i producent Dejan Karaklajić. Serija je snimana na više lokacija u Srbiji, muziku je pisao čuveni Zoran Simjanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike