Imala sam blage kontrakcije! Bojana Ristivojević otkrila kako podnosi trudnoću

16.08.2021

18:21 >> 18:32

0

Voditeljka je u šestom mesecu otišla na trudničko bolovanje na predlog svog ginekologa, a kako kaže snimanja koja su trajala po pet sati su joj bila veoma n

Imala sam blage kontrakcije! Bojana Ristivojević otkrila kako podnosi trudnoću
Copyright Bojana Ristivojević, Antonio Ahel/ATAImages

Bojana Ristivojević je osmom  mesecu trudnoće i spremno očekuje termin porođaja koji je zakazan za 1. oktobar. Kako kaže, dobro se oseća, ali kako stomak sve više raste i trudnoća odmiče ona oseća zamor, a to je bio i jedan od razloga zbog kojeg se povukla sa snimanja jutarnjeg programa.

– Na trudničko sam otišla na pragu šestog meseca i to je bilo zbog preporuke mog ginekologa koji je smatrao da je neophodno da usporim tempo i da se više odmaram zbog bebe. Imala sam blage kontrakcije i to što je beba sve vreme nisko malo nas je bilo uznemirilo. Takođe, vođenje jutarnjeg programa koje traje pet sati nije nimalo lako. Stresno je, iako nikada to nisam htela da priznam. Mislim da sam u pravo vreme napravila pauzu.

Bojana Ristivojević, Antonio Ahel/ATAImages

Ristivojevićeva priznaje da je sve vreme na vezi sa kolegama, kao i da je i dalje uključena u stvaranje programa.

– Još mi ne nedostaje posao jer je tek dva meseca kako sam na trudničkom bolovanju, Komuniciram svakodnevno sa kolegama sa televizije pa na neki način imam osećaj kao da sam uključena u stvaranje programa i dalje – kaže Ristivojevićeva koja priznaje da je jednom prilikom imala mučnine i tokom programa uživo:

– Samo nekoliko puta sam imala mučnine na početku trudnoće, jednom čak za vreme programa, ali je sve brzo prošlo. Nikakve posebne izražene simptome nemam, osim što mi ne prija da jedem ribu, koju sam obožavala pre trdunoće. Čak sam se skoro smejala svojoj baki koja mi je, kada sam joj rekla da jedino ribu izbegavam, ponosno saopštila kako zna zbog čega. Zvučalo je kao da zna neku moju dobro čuvanu tajnu. Insistirala sam da mi kaže zašto. Ona je najpre odbijala, a zatim mi objasnila kako veruje da namerno ne jedem ribu da beba ne bi imala problema sa govorom, jer se u narodu kaže „ćuti kao riba”. Naravno da to nije razlog, nisam sujeverna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike