Odrešio kesu! Darko Lazić poklonom oduševio novu devojku

17.08.2021

10:47

0

Pevač nije žalio para kada je sreća njegove nove izabranice u pitanju

Odrešio kesu! Darko Lazić poklonom oduševio novu devojku
Copyright Darko Lazić, A.A./ATAImages/Printscreen/Instagram

Pevač Darko Lazić već neko vreme uživa u ljubavi sa koleginicom Barbarom Bobak. Iako su svoju vezu pokušali da sakriju od javnosti, to im nije pošlo za rukom, a sada Barbara i Darko koriste svaki trenutak da budu zajedno. Da je popularni pevač očaran svojom devojkom govori i činjenica da nije žalio para za njen poklon.

Barbara Bobak i Darko Lazić, Printscreen Instagram/ Darkolazicofficial

Naime, Darko je objavio na svom nalogu na Instagramu fotografiju šteneta francuskog buldoga, a na slici je označio Barbaru, pa se pretpostavlja da je njega darivao svojoj devojci.

Kada pogledate na internetu, vidi se da se cene za štene francuskog buldoga kreću od 500 pa preko 1000 evra, tako da Darko očigledno nije žalio kako bi obradovao svoju dragu.

Darko Lazić, Printscreen Instagram/darkolazicofficial

Podsetimo, pevač je poslednjih meseci imao turbulentan ljubavni život, a vest o tome da su njegova verenica Marina Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, i on raskinuli iznenadila je sve, pogotovo što su pričali o tome da planiraju da naprave svadbu u junu ove godine. Darko je, posle kraha veze, rešio da se povuče i da se odseli u inostranstvo gde će nastaviti život.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike