Počeću da im smetam, izbaciće me! Goca Božinovska o prvim danima sa unukom i o tome kako se Mirko snalazi u ulozi oca

17.08.2021

20:55 >> 20:49

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica otkrila i šta je poklonila unuku čim je izašao iz bolnice

Počeću da im smetam, izbaciće me! Goca Božinovska o prvim danima sa unukom i o tome kako se Mirko snalazi u ulozi oca
Copyright Goca Božinovska, Foto: ATAImages/A.A.

Novopečena baka Goca Božinovska ne krije sreću što konačno ima unuče koje je dugo priželjkivala.

Pevačica je otkrila šta je unuku poklonila po rođenju, kao i kako kako teku dani u njihovoj vili u Surčinu sada kada je stigla prinova.

– Svom unuku nisam ništa kupila, dala sam mu pare čim su ga doneli u kuću. Ne znam šta bih odabrala kad je tako mali, a svi su mu donosili garderobice, ima dovoljno petoro dece da se obuče. Toliko stvari je tu da mislim da mu bar pola nikad neće obući, prerašće ih. Divno su mu sredili sobicu, sve je mnogo slatko. Nisu preterali, a ima sve što jednoj bebi treba – rekla je Božinovska.

Pročitajte još:

Goca Božinovska, Foto: 24sedam/M.M.

Goca je otkrila i da se njen sin Mirko i snaja Bojana odlično snalaze u novoj i najlepšoj životnoj ulozi, ali da im ona pomalo pomaže kao i patronažna sestra.

– Patronažna sestra nam i dalje dolazi, a Bojana i Mirko sve oko Zorana zajedno rade. I ustaju noću, i oko kupanja, povijanja, sve dele i sve umeju. Divni su roditelji. Unuk mi je miran, čak se nekad i smeje. Kažu da se svoje dete najviše voli, nisam ni slutila da ću njega moći ovoliko da zavolim! Sav je mali i sladak, tepam mu, uneo nam je posebnu ljubav i radost u kuću – kaže Goca, a na pitanje da li pomaže sinu i snaji odgovara:

Mirko Šijan i Bojana Rodić, Antonio Ahel/ATAImages

– Oni sve sami znaju i snalaze se. Svakih pola sata se penjem kod njih na sprat samo da provirim i da vidim Zorana, počeću da im smetam, izbaciće me! Čekam da se umore pa da mi sami kažu da uzmem unuka, da ga ja malo čuvam! Biću baba sa najboljom linijom koliko puta dnevno idem gore dole – rekla je ona za Blic.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike