Mariji Šerifović je Laća napisao dve pesme za novi album: Dobri moj, nadam se da si zadovoljan!

13.10.2023

15:20

0

Pevačica ne krije koliko mu je zahvalna, kao i svima ostalima koji su joj pomagali oko projekta

Mariji Šerifović je Laća napisao dve pesme za novi album: Dobri moj, nadam se da si zadovoljan!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović mnoge je oduševila albumom, „Dolazi ljubav", koji je objavila posle gotovo deceniju duge pauze. S novih osam pesama, te spotovima koji ih prate, privukla je ogromnu pažnju javnosti - a kako i ne bi kada je uz sebe imala samo najbolje, da joj pomognu.

Među tim dobro proverenim autorima koje je bila okupila, inače, našao se bio i sada pokojni Milan Radulović Laća, sin legendarne Marine Tucaković. On joj je dve pesme napisao, „Vozi me" i „Alo", prenose dalje mediji, a ona se i ne trudi da sakriuje koliko mu je zahvalna, kao i ostalima s kojima je na ovom projektu sarađivala.

Milan Radulović Laća, Antonio Ahel/ATA Images
 

- ...Dragi moj, dobri Laćo, nadam se da si zadovoljan, da smo sve uradili onako kakav je plan i bio. Svim autorima beskrajno hvala. Bez bilo koga od njih, ova slika ne bi bila potpuna - naglasila je bila pred jedno snimanje „Zvezda Granda", a još detalja s tog događaja čekaju vas na snimku koji sledi.

- Reakcija moje majke mi je bila veoma važna. Veričina prva reakcija mi je dovoljna. Ona ne preza od toga da mi kaže kada nešto ne valja - dodala je bila Šerifovićeva, koja je između ostalog i otkrila kako je Aleksandra Prijović zaplakala pošto je čula jednu od pesama, noć pred objavljivanje albuma.

- Noć pred izlazak albuma sam se čula sa Aleksandrom Prijović i ona mi je tražila da čuje neku pesmu i onda je ridala. Zove me na mobilni, ja rekoh: „Zašto plačeš?" Eto, drago mi je što su kolege lepo prihvatile. Ova narodnjačka strana je prigrlila pesmu „Moj grad". Ove moje kolege iz pop branše su prigrlile „Drugačija", „Pola sunca", „Idi dok te volim". Moja omiljena je „Vozi me“ i „Ko broji moje rane" - pričala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike