Dobra je Breskvica! Sloba Radanović uputio komplimente koleginici

18.08.2021 | 14:05 >> 14:58

Autor: D. Božović

Pevač je otkrio da je prezadovoljan reakcijama publike na njegov novi album, pa otkrio koja pesma njegovih koleginica mu se najviše dopada

Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Sloba Radanović nedavno je imao promociju svog albuma prvenca, o čemu je portal 24sedam ranije pisao, a sada je otkrio koliko je zadovoljan i kakve su reakcije publike. Osim toga, on je nesebično priznao koja pesma njegovih kolega je po njegovom mišljenju pravi hit leta.

– Ponosan sam na svoj prvi album, puno mi je srce stvarno, otkad sam krenuo da se bavim pevanjem to je oduvek bio neki moj cilj i želja, tako da sam uspeo da ostvarim to – rekao je Radanović u emisiji „Ekskluzivno”.

Copyright Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages

Kako Slobu često porede sa Sašom Matićem, on je priznao  da mu to i te kako imponuje i da je ponosan na to.

– Sale je jedan od naših najvećih zvezda, to mogu da shvatim samo kao kompliment. Dobar čovek, jedan od najboljih pevača, kompletna ličnost, ako me s njim porede, može samo da mi bude pohvala – kaže Radanović, pa otkriva kako izgleda njegov nastup:

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

– Ja sam jedan od retkih muških pevača koji dosta pevaju ženske pesme na nastupima, i mislim da se to sviđa ljudima. Gazde su dolazile da me pitaju da odradim njihov blok, ja nemam problem s tim. Ako je neka pesma dobra, pevam, čija god da je – priča on.

Pevač je i nesebično priznao koja mu se numera od njegovih kolega najviše dopada i koja je po njegovom mišljenju pravi hit leta. On je od svih pohvalio mladu pevačicu Anđelu Ignjatović Breskvicu i Anastasiju Ražnatović.

Copyright Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen/Instagram/ brrrreskvica

– Od novih pesma koje su izašle ovog leta… Breskvica mi je dobra. „Bon vojaž”. „Izvini”… Ta mi je isto dobra – otkriva Sloba u pomenutoj emisiji.

Copyright Anastasija Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam