Sultanija Hurem neprepoznatljiva posle operacija: Slika poznate glumice šokirala ceo svet (FOTO)

09.10.2023

19:34

0

Komentari su podeljeni

Sultanija Hurem neprepoznatljiva posle operacija: Slika poznate glumice šokirala ceo svet (FOTO)
Merjem Uzerli - Copyright Profimedia

Poznata turska glumica Merjem Uzerli stekla je svetsku popularnost ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni". Njena prirodna lepota očarala je ceo svet, a kako je od serije prošlo više od decenije, izgled popularne Hurem se promenio. 

Ipak, ona nije želela da prihvati činjenicu da stari, pa je odlučila da stvari preuzme u svoje ruke i ovaj proces koliko-toliko kontroliše estetskim zahvatima. Međutim, mnogi su joj zamerili da u tome nije imala granicu, te da je preterala sa zatezanjem lica i korišćenjem botoksa. 

 

 

Jedna od njenih poslednjih objava privukla je mnogo pažnje, a reč je o slici na kojoj je pozirala sa zavezanom kosom, te je njeno lice još više došlo do izražaja. Komentari su bili podeljeni, pa su joj neki upućivali komplimente, dok je bilo i onih koji su smatrali da je Merjem preterala sa i promenila lični opis. 

Podsetimo, glumica je otvoreno govorila o teškim depresivnim fazama kroz koje je prolazila nakon što ju je bivši partner ostavio, a spekulisalo se i da ju je primoravao da abortira. Zbog ovih nemilih događaja, Merjem je pokušala da izvrši samoubistvo, a potom završila u bolnici za psihičke i mentalne bolesti. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike