Britni Spirs se udala u tajnosti? Isplivala dokumenta koja dokazuju da je izgovorila sudbonosno „da” bivšem?

18.08.2021

19:35 >> 20:18

0

Sumnju su pokrenule informacije otkrivene u podcastu Toxic: The Britney Spears Story, iza kojih stoje aktivisti koji su pokrenuli pokret Free Britney 2019. godi

Britni Spirs se udala u tajnosti? Isplivala dokumenta koja dokazuju da je izgovorila sudbonosno „da” bivšem?
Copyright Britni Spirs, Foto: Profimedia

Američka pevačica Britni Spirs pre nekoliko dana zvanično je oslobođena starateljstva i može se reći da konačno počinje da živi svoj život. Međutim, iako su svi pomislili da je tajnama i zavrzlamama u njenom životu kraj, čini se da su se prevarili. Pop diva je navodno uspela da sakrije od javnosti jedan brak.

Naime, ona iza sebe ima dva braka, prvi koji je trajao samo 55 sati. Tada je Britni u Las Vegasu sudbonosno „da” izgovorila prijatelju iz detinjstva, Džejsonu Aleksanderu, a drugi put se udala 2004. godine za Kevina Federlajna, s kojim ima dvoje dece – Šona i Džejdena, a razvod je usledio četiri godine kasnije.

Britni Spirs, Foto: Profimedia

Nakon kraha druge ljubavi, Britni se verila sa svojim agentom Džejsonom Travikom 2011. godine nakon godinu dana veze, ali njeni obožavatelji sumnjaju da su se u tajnosti i venčali.

Sumnju su pokrenuli novi dokumenti otkriveni za podcast „Toxic: The Britney Spears Story“, iza kojeg stoje aktivisti koji su pokrenuli pokret Free Britney 2019. godine.

Britni Spirs i Džejson Travik, Foto: Profimedia

Sudski dokumenti podneseni su u vezi sa starateljstvom pod kojim Britni živi od 2008. godine. Računovodstveni dokumenti koji su podneseni kalifornijskom sudu u oktobru 2012. sadrže taksu za razvod braka u iznosu od 9.150 dolara, tvrde autori podcasta, prenosi portal 24sata.hr.

Takođe, oni su napomenulid da je Britni prethodne godine tokom radijskog intervjua slučajno nazvala Džejsona svojim mužem.

Britni Spirs, Profimedia

Džejson je od 2008. radio kao njen agent i postao joj je staratelj, nakon što su se verili, zajedno s njenim ocem Džejmijem. Za njihov raskid saznalo se 2013. godine, samo tri meseca pošto su podneseni papiri vezani za razvod braka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike