Sloba Radanović posetio porodicu Novaković koja je godinama živela u katastrofalnim uslovima: Novac je skupljen, kreću radovi

04.10.2023

18:07

0

Pevač se uvek rado odazove i pomogne onima kojima je pomoć potrebna

Sloba Radanović posetio porodicu Novaković koja je godinama živela u katastrofalnim uslovima: Novac je skupljen, kreću radovi
Slobodan Radanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Pevač Sloba Radanović odlučio je da poseti porodicu Novaković iz Bijeljine i donese im najlepše moguće vesti. U pitanju je novac koji je potreban za renoviranje njihove kuće. 

Sva potrebna suma za opremanje skupljena i radovi uskoro počinju, a pevač je rekao porodici da više nema potrebe da brinu, te da će uskoro imati sve uslove za život. 

- Evo ko će da mi peva na svadbi... Čovek od reči, od duše! - rekao je Ljubiša, najstariji od troje dece majke Zorice koja se borila kako je znala i umela da decu prehrani.

- Nadam se da se opremi kuća, pa u maju svadba - kazao je Ljubiša Slobi.

- Bože zdravlja - rekao mu je pevač.

- I da mi ti pevaš - kazao je Ljubiša.

- Evo ruke! - pristao je Sloba.

- To će sve da se reši, novac je skupljen, uskoro treba da krenu radovi. Ovde mladu dovodimo? Ma biće cakum-pakum! - istakao je pevač.

Podsetimo, majka Zorica u kući u kojoj nisu postojali humani uslovi za život sa troje dece koja imaju smetnje u razvoju. Sve je to sada prošlost i ova porodica će živeti pristojnijim životom uz pomoć Humanitarne organizacije Srbi za Srbe i Slobi Radanoviću. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike