Ćerka Goce Tražan otkrila kakav odnos ima sa Rašom: Nemam osećaj da mi nije pravi roditelj

19.12.2020

17:51 >> 18:27

0

Autor: N. Lisinac

Lena već nekoliko godina nema komunikaciju sa biloškim ocem

Ćerka Goce Tražan otkrila kakav odnos ima sa Rašom: Nemam osećaj da mi nije pravi roditelj
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan je pre 13 godina u braku sa Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu, koja je sada prvi put progovorila kakav odnos ima sa pevačicinim partnerom Radomirom Rašom Novakovićem.

Lena je istakla da već skoro deceniju živi zajedno sa majkom Gocom i Rašom, zbog čega i nema neki osećaj da joj on nije biološki roditelj.

– Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno – rekla je u emisiji “Moj savršeni brak”, pa dodala:

Pročitajte još

– U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo.

Podsetimo, Goca je nedavno u svojoj emisiji izjavila kako njena ćerka već tri godine nema komunikaciju sa biloškim ocem i da ne želi da je ostvari.

– Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim – ispričala je Goca nedavno.

Lena Marinković i Goca Tržan Instagram screenshot

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike