Beograd me dugo nije slušao uživo! Kaja Ostojić o poslu, zaradi i planovima za budućnost

19.08.2021

08:37 >> 08:58

0

Pevačica se uveliko sprema za nastup na Music Week-u, gde će posle duže pauze stati pred publiku kojoj priprema nešto u potpunosti drugačije i, zato i sama

Beograd me dugo nije slušao uživo! Kaja Ostojić o poslu, zaradi i planovima za budućnost
Copyright Katarina Ostojić Kaja ATAImages/Antonio Ahel

Kaja Ostojić trenutno je u pripremama za nastup na Music Week festivalu na Ušću, 28. avgusta. Kako je istakla, za svoje fanove priprema nešto totalno drugačije i jedva čeka da se lati mikrofona.

– Sve će biti dosta drugačije i zabavnije nego pre. Biće pre svega mojih pesama koje ljudi vole i naravno stranih pop hitova kakve često obrađujem u poslednje vreme – priča „Blicu” Kaja, koja se, inače, poslednjih godina skoro potpuno povukla iz muzike, u smislu retkih nastupa.

Sada, otkriva šta je tome doprinelo.

Pročitajte još:

– Dugo me Beograd nije slušao uživo, jer se prosto nisu dugo poklopile neke kockice, u smislu iventa, organizacije i pre svega, moje želje da nastupim uživo pred publikom. U prošlosti sam puno nastupala, u jednom trenutku čak i po četiri puta nedeljno i došlo je do prezasićenja, a i desile su mi se značajne promene u načinu rada i muzičkom žanru tako da sam sad spremna i željno iščekujem druženje sa publikom – ističe pevačica, koja priprema i nove pesme.

Sa druge strane, nije prestala da veruje u ljubav i nakon kraha poslednjeg braka. Otkad je upoznala fudbalera Matea Pavlovića ne krije koliko uživa, a tokom prošle godine otpočeli su i zajednički život u Francuskoj.

– Drago mi je ako je su i drugi primetili da sam sjajno. I ja se u ovom periodu života zaista osećam bolje nego ikada i spolja i iznutra. Imam pored sebe nekog ko na mene savršeno utiče, ko me voli i podržava u svemu. Naravno, ono što je jako važno je da vodim zdrav život, jedem „kako treba” i redovno treniram, bar tri puta nedeljno, i dugo spavam. Sve ostalo je ljubav – kroz osmeh poručuje ona.

Kaja, inače, već godinama živi u inostranstvu i to joj svakako prija, bez obzira što je u suštini na relaciji.

– U ovom trenutku ne mogu baš da pričam o nekim dugoročnim planovima, jer je moj život trenutno na dve lokacije i često sam u Beogradu, tako da ni sama ne znam gde živim. Ali mogu da kažem da mi negde to i prija. Kad se malo zasitim jedne lokacije, odem na drugu i tako u krug. Dok mogu da putujem, sve je u redu – tvrdi, pa pravi osvrt i na to kako tokom pandemije nije kuburila s parama zahvaljujući reklamama, ali i da uveliko ima želju da se oproba u jednoj novoj sferi.

– Počela sam da se zanimam raznoraznim stvarima, pre svega svojim Instagram profilom i u poslednje vreme uspevam lepo da zaradim od reklama na istom. Pored toga, zanima me i tržiste nekretnina, pa se nadam da ću u budućnosti moći ozbiljnije da se bavim time – dodaje.

Ćerka lepo peva, ali nije još spremna…

Kaja je nedavno pokazala da i njena ćerka Nikolina ima dara za muziku, kada su zajedno otpevale jednu numeru na internetu. Sada, pevačica otkriva da li bi je podržala ukoliko bi krenula njenim stopama.

– Ona jako lepo peva i jako je talentovana za muziku, ali nisam sigurna da je spremna i da zaista želi time da se bavi u budućnosti. Nju sad čekaju studije, a ako ikada poželi da krene mojim putem, podrzaću je i biti uz nju na tom putu – zaključila je Ostojićeva.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike