Unuk je došao kad mi je bilo najgore! Goca Božinovska priznala: Dve godine sam bila tužna i crkavala sam!

19.08.2021

09:16 >> 10:43

0

Prinova u porodici ju je usrećila posle veoma teškog životnog perioda

Unuk je došao kad mi je bilo najgore! Goca Božinovska priznala: Dve godine sam bila tužna i crkavala sam!
Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Bojana Rodić i Mirko Šijan nedavno su se prvi put ostvarili u ulozi roditelja. Dečaku je dato ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu.

Pročitajte još:

Njegova majka, pevačica Goca Božinovska, ne krije radost zbog prinove u porodici. Kako je objasnila za list „Objektiv”, unuk je stigao u pravo vreme. Godinama, naime, ona je brinula o bolesnoj majci u bila tužna, a onda je nova životna uloga uspela da je učini najsrećnijom ženom na svetu.

‒ Najlepši osećaj na svetu, malo smo svi zatečeni, privikavamo se, organizujemo i delimo obaveze. Kada se beba rodi, to je ipak najveća sreća. Ne mogu da verujem kako život sve namesti. On je došao baš kada sam ja bila najgore. Dve godine sam bila tužna i crkavala sam brinući o majci, koja je nedavno umrla. Kad ono, dođe Zoran, i učini me najsrećnijom ženom na svetu ‒ rekla je za pomenute medije Goca.

Trebalo je da se porodi 24. avgusta!

Unuk ju je očarao čim ga je ugledala.

– Mogu vam reći da je stvarno prelep. Mislim da je najlepši momak u državi. Stvarno je pokupio sve najlepše i od Bojane i od Mirka. Oni su oboje prelepi, a on je onda još lepši… Znate li da se rodio ranije i sve nas iznenadio? Bojana je ušla u deveti mesec i odmah se nakon desetak dana porodila. Trebalo je da se rodi 24. avgusta. Mnogi naši prijatelji su otišli na godišnji odmor jer je leto, ali su natempirali da se vrate 20. i da tačno budu tu kada se Zoran rodi. Mali ih je sve zeznuo i iznenadio, pa sam im, kad smo se čuli dok su bili na odmoru, rekla: „Zoran je već stigao, čeka on vas, a ne vi njega, kako je bilo planirano” – otkrila je ona.

Božinovska je na dan Zoranovog rođenja s velikim ponosom dočekivala goste u porodičnoj kući. Tom prilikom otkrila je i kako je protekao Bojanin porođaj:

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike