Žika Zana uskoro ponovo deda! Zajedno sa Jelenom se raduje prinovi: Starija ćerka u poodmakloj trudnoći

22.08.2021

17:49 >> 18:37

0

Muzičar iz prvog braka sa Verom, inače, ima dve naslednice

Žika Zana uskoro ponovo deda! Zajedno sa Jelenom se raduje prinovi: Starija ćerka u poodmakloj trudnoći
Copyright Jelena i Zoran Živanović ,,Zana" ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Živanović, poznatiji kao Žika Zana, iz prvog braka sa suprugom Verom ima dve ćerke, Tamaru i Mariju, koje on i Jelena jednako vole. Starija Marija, inače, danas nosi prezime Savić, kako se pre šest godina udala za ekonomistu Dušana Savića kog poznaje još od osnovne škole.

Pročitajte još:

Sa njim već ima sina Filipa, a nedavno je obradovala Jelenu i Žiku vestima da je na putu još jedna prinova.

Iako nisu ostvarili san da osnuju i sopstvenu porodicu, članovi poznate muzičke grupe „Zana” svakako se raduju što kroz unuke mogu da prožive lepe porodične momente. Sudeći po Marijinim objavama, ona je već u poodmakloj trudnoći, a prema komentarima ispod jedne skorije objave na Instagramu – za par meseci, Žika će se još jednom ostvariti u ulozi dede.

Žika Zana Instagram screenshot

Zoran je, inače, veoma zadovoljan suprugom kojeg je Marija sebi pronašla i srećan je što je s njim osnovala porodicu porodicu.

– Nikad se ćerkama nisam mešao u izbor momaka, ali sam priželjkivao da pored sebe imaju dobre mladiće. Svakom ocu je najvažnije da njegova ćerka nađe dobrog supruga koji će je poštovati i razumeti – izjavio je jednom prilikom Žika, prenosi „Story”.

Marija se, inače, nikad nije eksponirala javno. Prema objavama s pomenute društvene mreže svakako je jasno da voli putovanja i da je veoma posvećena majka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike