Pretio mi je ubistvom, nisam ga provocirao: Gaga Antonijević o detaljima sukoba sa Bjelogrlićem (VIDEO)

23.08.2021

10:49

0

Autor: Marija Mitić

Tvrdi da je koren njihovog lošeg odnosa što je svedok o Draganovoj korupcionaškoj aferi

Pretio mi je ubistvom, nisam ga provocirao: Gaga Antonijević o detaljima sukoba sa Bjelogrlićem (VIDEO)
Copyright Dragan Bjelogrlić Gaga Antonijević Antonio Ahel/ATAImages

Tokom ranih jutarnjih časova danas je u hotelu u Nišu, došlo do incidenta kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom mu zadao nekoliko udaraca u glavu.

 

Nakon što je dobio batine od Bjelogrlića, Antonijević se oglasio i ispričao kako se sve odigralo. On tvrdi da ničim nije provocirao Bjelu, kao i da nisu imali nikakav kontakt tokom cele noći.

Pročitajte još:

– Apsolutno netačno! Svi drugi svedoci govore drugačije. Mi nismo imali ni vizuelni, ni audio kontakt. Znači, nikakav. On je bio iza nekog ugla, a ja na drugoj strani. Ne da je laž, nego apsolutna laž, a to će kamere dokazati. I svedoci. Nema tu nikakve filozofije. Reč je sada na Tužilaštvu, ja ne znam kako drugačije protiv kriminalaca da se borim, nego zakonom – objasnio je Antonijević.

Predrag Gaga Antonijević / 24sedam/ Goran Sivački

Gaga za Telegraf ističe i da mu je Bjelogrlić pretio ubistvom nakon fizičkog obračuna.

– Pretio mi je, nego šta je. Svašta je izgovorio. Dao sam, tamo, detaljnu izjavu… Svašta… To je bilo jedno histerično ponašanje, nije čovek normalan. Bio je sa Katarinom Radivojević, popilo se i šta god drugo da se radilo. Jurnuo je na mene, ja ga nisam ni video dok nije počeo da me udara. Imaju kamere, snimci, vidi se lepo da nikakvog kontakta nismo imali cele večeri, ni pod razno! Ničim izazvan je nasrnuo na mene – ističe Antonijević za Telegraf.rs.

Na pitanje koji je konkretno problem među njima, Antonijević ističe – sudski spor i optužbe protiv Bjelogrlića za korupciju.

Dragan Bjelogrlić / Antonio Ahel/ATAImages.

– Radi se o njegovoj korupcionaškoj aferi. Ne tužimo se mi ništa, nego ima prijava protiv njega u Tužilaštvu, gde sam ja svedok. Za korupciju, kada mi je nudio mito. To je razlog, i “Dara iz Jasenovca”. Nema tu drugog razloga – izjavio je Antonijević za pomenuti list.

Podsetimo, problem između Antonijevića i Bjelogrlića datira od 2016. godine, kada je Predrag javno optužio Dragana da mu je nudio mito da bi podržao film “Jesen samuraja”.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome “da bi moglo da se zaradi 100 soma”, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Ove navode je Bjelogrlić negirao te tvrdio da je prepiska montirana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike