Jana Todorović o bakšišu koji zarađuje na nastupima: Mislim da je to lažna slika

30.12.2020

20:44 >> 20:18

0

Autor: N. Lisinac

Važi za najtraženiju pevačicu u dijaspori, a ona je otkrila koji kolega je osim nje veoma tražen za privatna veselja

Jana Todorović o bakšišu koji zarađuje na nastupima: Mislim da je to lažna slika
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk pevačica Jana Todorović već godinama je ime koje traje na estradnom nebu, a sada je otkrila da joj imponuju priče kako je dobro plaćena, kao i da joj poziva za nastupe nikada ne manjka.

Pročitajte još

Ona je osim toga otkrila i koji kolega je pored nje veoma tražen kada su privatna veselja u pitanju.

– Mene raduje ta priča, jer sam već toliko godina na estradi. Pored mene, tražen je i Radiša Trajković Đani. Ali realno, ja sam jedna od najtraženijih pevačica. Kada nije bilo vreme korone, imala sam dosta nastupa. Recept je u tome što sam prvenstveno skromna, kao i energija kojom isijavam – kaže Jana.

Iako se mnoge njene kolege žale da su tokom ove godine veoma loše prošli kada je u pitanju posao, Jana ističe da je ona ipak imala nekoliko nastupa i to u inostranstvu.

– U vreme korone sam imala nekoliko nastupa u inostranstvu, privatna veselja. Raduje me da se bar nešto dešavalo. Imala sam dosta dogovorenih termina, kao i moje kolege, međutim nešto sam morala da otkažem. Nadamo se svi boljim vremenima – otkrila je pevačica za “Blic”.

Ono o čemu se uvek priča jesu i veliki bakšiši koje pevači uzmu na privatnim veseljima, a evo šta Jana kaže o tome:

– Mislim da je to lažna slika. U ovom momentu je nepristojno o tome da pričam. Nije situacija onakva kakva treba da bude. Velike su sume u pitanju, ali mi na kraju taj novac ne dobijemo, jer se to raspodeli sve na jednake delove. Ili smo unapred dogovorili svoje honorare sa menadžerom i vlasnikom veselja. Mi smo u stvari svi na fiksnu cenu – otkrila je pevačica.

 

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi