Prva fotografija Anastasije i Gudelja sa venčanja: Evo kakvu je haljinu nosila (FOTO)

23.08.2023 | 16:43

Sve je otkrio Nemanjin prijatelj Rašid

Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Anastasija Ražnatović je pre mesec dana zvanično postala gospođa Gudelj. Naime, ona je izgovorila sudbonosno „da” svom vereniku, Nemanji Gudelju, a ceremoniju venčanja su obavili u manastiru Rajinovac.

Za ovu priliku, mlada je obukla dugu belu haljinu na jedno rame, a kosu je skupila u punđu, dok je mladoženja nosio belu košulju i crne pantalone. 

Fotografiju sa venčanja, podelio je Gudeljev prijatelj i vozač Raših Riverčaf koji se fotografisao sa novopečenim mladencima. 

Instagram printscreen/rachiddriverchaff
Fotografija sa venčanja Anastasije i Nemanje Gudelja

- Čestitam svom bratu/šefu i njegovoj ženi/mojoj sestri! Presrećan sam što ste vašu iskrenu ljubav podigli na viši nivo - brak! Volite se zauvek i svaki dan - napisao je Rašid uz fotografiju sa novopečenim mladencima.

Inače, manastair u kome su se Anastasija i Gudelj venčali, se nalazi nadomak Beograda,  a prema podacima sa interneta, čuven je po ikoni Bogorodice Rajinovačke, koja pomaže mnogima koji ne mogu da imaju potomstvo. Manastir je poznat i po čudotvornoj vodi koja pomaže pri mnogim oboljenjima, a krasi ga neverovatno lepa priroda.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam