Epilog afere "Sadik": Zvezdi "Granda" doživotno zabranjen ulazak u Srbiju?!

24.08.2021

13:36

0

Hasanović je, na sopstveno iznenađenje, vraćen sa granice, a tek onda je saznao o čemu se radi!

Epilog afere "Sadik": Zvezdi "Granda" doživotno zabranjen ulazak u Srbiju?!
Copyright Sadik Hasanović ,,Zvezde Granda" printscreen

Finalista “Zvezda Granda”, Sadik Hasanović, samo par dana nakon završetka takmičenja dospeo je u žižu javnosti i navukao gnev naroda, pošto se saznalo da je izvodio pesme o klanju Srba. Kako je objavljeno u bosanskim medijima, njemu je navodno doživotno zabranjen ulazak u Srbiju.

Ovim povodom oglasio se i pevač.

– Tek onda su mi rekli da imam zabranu ulaska u Srbiju. Niko mi nikad ranije to nije javio, niti mi je došla zvanična ta odluka, ni ništa. Dobio sam sada papir da sam vraćen s granice. Ljudi moji, prema informaciji koju sam ja dobio ta zabrana je doživotna – rekao je on, piše Avaz.

Sadik Hasanović, Printscreen Youtube/ZvezdeGranda

Podsetimo, pevač Sadik Hasanović iz Srebrenika, iz tima Marije Šerifović, koji je u „Zvezdama Granda” stigao čak i do finala, navukao je gnev naroda pošto se saznalo da je izvodio pesme o klanju Srba. Takođe, fotografija za koju je ispozirao sa komandantom jedinice Armije BiH, Naserom Orićem i, peva sporne pesme u Kravici na Božić, posebno je izazvala salvu negativnih komentara publike.

Printscreen/Facebook

O ovom slučaju oglasila se i Grand produkcija.

– Svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice, saopštili su između stalog iz Granda.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike