„Čestitam nam početak nove ere!" Karleuša pokazala kaver dugoočekivanog albuma, pa napravila haos na društvenim mrežama (FOTO)

11.08.2023 | 15:25

Autor: Milica Gudžulić

Jelena napominje da će „Alfa" na svim muzičkim platformama biti dostupan od 13. avgusta

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša pokrenula je pravu lavinu komentara objavivši na svom Instagramu kaver novog albuma koji nosi naziv „Alfa".

Ovo je trenutno i jedina fotografija koja joj se nalazi na nalogu - pevačica nema ni profilnu, što je mnoge navelo da se zapitaju šta tek još sprema.

- Predstavljam vam „kaver art" mog 11. studijskog albuma „Alfa", koji će od 13. avgusta biti dostupan na svim muzičkim platformama - istakla je, pa dodala:

- Čestitam nam početak nove ere - poručila je Jelena, kojoj se „presave" link za album nalazi u opisu profila, gde je prethodno „čuvala titulu kraljice" naše zemlje.

 

 

Dugoočekivani „Alfa", podsetimo, ugledaće svetlost dana posle 11 godina. Nedavno, nastala je ogromna drama vezana za njen Jutjub kanal, a koja je navela pojedince da se zapitaju da li će to dodatno odložiti objavljivanje novih pesama. Njen menadžer Zoran Birtašević, međutim, smirio je situaciju obaveštenjem:

- Ovo je Jutjub kanal na kojem će biti objavljen album.

 

 

Otad, pevačica i sama broji sitno do 13. avgusta kada, kako je ranije govorila, planira ozbiljno da počasti svoju publiku projektom na kom je dugo i vredno radila.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam