Baka Prase se ne odvaja od novog ljubimca, pa mu otvorio Instagram, a nije jedini koji je to uradio

20.12.2020

13:35 >> 14:05

0

Jutjuberov ,,prijatelj već ima 45.000 fanova na društvenoj mreži

Baka Prase se ne odvaja od novog ljubimca, pa mu otvorio Instagram, a nije jedini koji je to uradio
Copyright Baka Prase, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stalno radi na novim idejama kad je reč o poslu, a sada je i u svom životu napravio veliku promenu.

Pročitajte još:

Naime, jutjuber je kupio psa, crnog pit bula kome je dao ime Obi, ali ga i zbog svog komercijalnog nadimka zove Obi Prase. Međutim, to ne bi bio pravi jutjuber da nije spojio lepo i korisno, pa je svom kučetu otvorio profil na Instagramu. Tako je njegovog malenog psa i novog člana porodice, već zapratilo više od 45.000 fanova, a Baka je za sad objavio svega dve fotografije.

Može se reći da je Bogdan potpuno opčinjen Obijem, jer u gotovo svakom videu se nalazi i njegov ljubimac. Osim što još uvek mora da ide za psom po kući, jer je mali i ne može da ga izvodi u šetnju, jutjuber s njim pravi klipove, izležava se, a priznao je i da mu se kuče “uvuklo pod kožu”.

Pročitajte još:

Dugo ovoliko nisam bio srećan… Posle ne znam koliko vremena ne razmišljam o pregledima, o brojkama, o lambu, o tome šta je sledeće. Napokon sam u trenutku, uživam srećan. Tek si došao u moj život, a već ga toliko promenio – napisao je Ilić ispod fotografije na kojoj se valja sa svojim psom po krevetu. Naravno, Obi je dobio i igračku i to plišano prase, a po snimku koji je jutjuber objavio, deluje da ga obožava.

Takođe, i Hak, pas Marije Šerifović ima svoj profil na Instagramu, koga pevačica od milošte zove ,,sine”. Ipak, nije sigurno da je ona otvorila taj profil, već njeni fanovi koji su oduševljeni pojavom Marijinog kućnog ljubimca od koga se ona ne odvaja. Svojevremeno je i Seka Aleksić, dok nije dobila decu, imala profile koje je otvorila svojim pomerancima, ali sada više nisu prisutni na Instagramu.

Dok su Petar Strugar i Milica Todorović bili u ljubavi, na ovoj društvenoj mreži, takođe, otvoren je profil glumčevoj ljubimici Beti. Nedavno je pevačica kupila svog prvog kućnog ljubimca, pudlicu Lolu, te su njeni obožavaoci odmah otvorili stranicu na Instagramu pod nazivom Lola Todorović.

Međutim, trend da se mačkama i psima otvaraju profili na društvenim mrežama, u Srbiji još nije zaživeo kao u svetu. Svetski poznata mačka Šupet, bila je mezimica čuvenog Karla Lagerfelda. Kada je dizajner preminuo, njegova mačka je navodno dobila njegovo nasledstvo, a na Instagramu ima više od 250.000 fanova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike