Nezasita sam: Madona šokira javnost izgledom i 36 godina mlađim dečkom!

26.08.2021

06:15 >> 06:17

0

Pop zvezda nikada nije marila za ono što priča svet, te je uvek terala po svome

Nezasita sam: Madona šokira javnost izgledom i 36 godina mlađim dečkom!
Copyright Madona, Foto: Profimedia

Svetska pop senzacija Madona već decenijama iznenađuje javnost svojim postupcima. Njen život, izbor muškaraca, izgled – sve to šokira javnost i pomera granice. Ovih dana se ponovo komentariše njena transformacija u izgledu, ali i to što pored sebe šeta 36 godina mlađeg momka.

Jedni kažu da pevačica više ne liči na sebe, već na vanzemaljca, drugi se pitaju “šta će joj to dete”, a ona uživa u životu.

Jednom prilikom dok je davala intervju, Madona je između ostalog objasnila i zašto je svaka veza za nju bitna.

– Svako od nas je odgovoran za ono što nam se dešava u životu. Kad se dogode dobre stvari – osvojimo nagrade, upoznamo ljubavi svog života ili dobijemo unapređenje – mi preuzmemo odgovornost za to. Ali kada se dese loše stvari – dobijemo otkaz ili se razvedemo – često krivimo druge. Sada razumem da iz tih stvari mogu da izvučem nešto pozitivno, ali mogu izvući i negativno – rekla je Madona i dodala:

– Što se tiče mojih prošlih veza, naučila sam sada da iz veze izvučem najbolje za sebe. Uzmem tu čežnju nove ljubavi, to traženje, žudnju… To je razlog zašto sam nezasita za znanjem, traženjem. Želim da se napunim energijom iz tih veza.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike