Cmok! Prvi javni poljubac Darka Lazića i Barbare Bobak (FOTO)

26.08.2021

11:14 >> 11:17

0

Autor: D. Božović

Pevač je nakon okončanja romanse sa Marinom Gagić uplovio u vezu sa Bobakovom, a po svemu sudeći svoju ljubav više ne kriju

Cmok! Prvi javni poljubac Darka Lazića i Barbare Bobak (FOTO)
Copyright Darko Lazić i Barbara Bobak, Printscreen Instagram/ BarbaraBobak

Pevač Darko Lazić nedavno je okončao vezu sa verenicom Marinom Gagić, a potom se brže-bolje prepustio strastima i uplovio u novu romansu sa Barbarom Bobak.

Danima unazad na društvenim mrežama oboje objavljuju fotografije na kojima su nasmejani, zagrljeni, ali nikada do sada nisu javno potvrdili emocije. Kako više nisu mogli da kriju svoju ljubav, usledio je i prvi javni poljubac.

Darko Lazić, Printscreen Instagram/darkolazicofficial

Naime, Bobakova je najpre zaglrila Lazića i poljubila ga u obraz, a potom su stavili usne na usne.

Ovo ništa ne čudi, s obzirom na to da su ranije objavljivali fotografija sa emotikonima srca, te su sada ovime samo potvrdili nagađanja i spekulacije. Da je ponovo zaljubljen i da uživa sa Barbarom, govori i to da je pevač ne žali novca za nju – te joj je nedavno poklonio psa.

Darko Lazić, Printscreen Instagram/darkolazicofficial

Lazićeva bivša verenica Marina, ranije je priznala da sa njim ima odličnu komunikaciju što se tiče njihovog sina Alekseja, i objašnjava da još uvek nisu uspeli da se dogovore oko starateljstva nad naslednikom:

Instagram printscreen/ darkolazicofficial

– Darku uvek odgovorim na poruku i imam odličnu komunikaciju s njim što se tiče deteta. Imam mir i uživam sa svojim sinom. Meni više ništa nije potrebno. A za ostalo ćemo ići na sud, pa ćemo videti. Darko će uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti – izjavila je Marina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike