Pričalo se kako je dva puta otišao pred oltar sa istom ženom! Niggor otkriva: Ljudi, nije to to!

26.08.2021 | 21:33 >> 21:44

Autor: Milica Gudžulić

Kada se izvesno vreme pošto je već bio izgovorio sudbonosno da na Fejsbuku pojavila ova informacija, telefon nije prestajao da mu zvoni

Copyright Igor Lazić Niggor ATAImages/Antonio Ahel

Igor Lazić Niggor već godinama uživa u ljubavi, kao i braku, sa izabranicom Suzanom. Jednom prilikom, posle izvesnog vremena otkako su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, na reperovom Fejsbuku osvanula je informacija da se oženio, odakle su i potekle priče da je „dva puta sa istom ženom stao na ludi kamen”. U razgovoru za „Grand” televiziju, međutim, on objašnjava da je to tek u planu, a da je vest oko koje se bila podigla velika prašina u stvari – nesporazum.

Pročitajte još:

– Nisam se dva puta oženio. Uglavnom sam na Instagramu, nešto i tvitujem, a na Fejsbuk samo „šerujem” ono sa Instagrama, Tvitera… Onda sam jednog dana ušao da vidim status i, samo samo promenio onu stavku. Stvio sam da sam oženjen, a već sam oženjen šest godina i sa istom ženom sam 11… I onda, ono na Fejsbuku je automatski javilo svima da sam se ja oženio i krenuli su da me zovu. Rekao sam: „Ljudi, nije to, nego sam ja tamo nešto čačkao” – pričao je poznati reper sa osmehom, pa dodao da je drugo venčanje u planu i to crkveno.

– Planiramo da obnovimo zavete, jer je bilo opštinsko venčanje. Što kaže moja žena: „Ja ti to ne priznajem, samo priznajem crkveno venčanje, pred Bogom”. Tako da će to verovatno biti – dodao je Niggor.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam