Prva fotografija Goce Božinovske s unukom: Prizor iz porodičnog doma u Surčinu koji su mnogi čekali! (FOTO)

26.08.2021 | 21:51 >> 21:56

Autor: Milica Gudžulić

Mlada majka upecala je poznatu pevačicu u novoj i jednoj od najlepših životnih uloga

Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska početkom avgusta postala je baka i ne krije koliko je to čini srećnom. Kako je nedavno objasnila, unuk je u kuću u Surčinu doneo veliku radost posle dužeg, teškog perioda, koji je ona provela uz majku. Najmlađi član porodice postao je tako centar i njenog sveta, a Bojana Rodić pokazala je kako to izgleda, dok pevačica nije skidala pogled sa njenog i Mirkovog naslednika Zorana.

– Posle dojenja, baka daje dohranu – potpisala je Rodićeva prvu Gocinu fotografiju sa unukom, koja je osvanula u okviru njenih storija na Instagramu.

Copyright Goca Božinovska sa unukom Zoranom, Bojana Rodić Instagram screenshot

Inače, Božinovska mladim roditeljima rado pomaže oko sina, ali samo onda kada se od nje to i traži.

– Oni sve sami znaju i snalaze se. Svakih pola sata se penjem kod njih na sprat samo da provirim i da vidim Zorana, počeću da im smetam, izbaciće me! Čekam da se umore, pa da mi sami kažu da uzmem unuka, da ga ja malo čuvam – otkrila je nedavno novopečena baka, piše „Blic”, pa dodala da će biti jedna od onih sa sjajnom linijom, koliko puta dnevno ode tako gore i dole.

– On je došao baš kada sam ja bila najgore. Dve godine sam bila tužna i crkavala sam brinući o majci, koja je nedavno umrla. Kad ono, dođe Zoran, i učini me najsrećnijom ženom na svetu ‒ istakla je, sa druge strane, „Objektivu” ona.

Copyright Bojana Rodić Instagram screenshot

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam