Relja je s 19 godina gledao smrti u oči! Sve o pucnjavi kod škole: Ostao bez bubrega i slezine!

29.08.2021

11:09 >> 11:13

0

Jednom prilikom, objasnio je kako zbog tadašnjeg zdravstvenog stanja nije bio primljen na FDU

Relja je s 19 godina gledao smrti u oči! Sve o pucnjavi kod škole: Ostao bez bubrega i slezine!
Relja Popović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Relja Popović ATAImages/Antonio Ahel

Relja Popović, nekadašnji član „Elitnih odreda” i danas jedan od najpoznatijih pevača, živi prilično mirnim, porodičnim životom. Međutim, malo je poznato da je zbog jedne velike drame za dlaku izbegao smrt na pragu dvadesetih. Naime, kao maturant ugostiteljsko-turističke, Relja je bio ranjen hicem iz pištolja u stomak, prenosili su mediji svojevremeno.

Pročitajte još:

Sve se odvilo 2008. i nedaleko škole, kada je prema tadašnjim navodima drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića, poznatijeg pod nadimkom Miško Pacov, vređao u obližnjem bifeu.

Borba za život

Bio je operisan u Urgentnom centru, gde su mu lekari, boreći se za njegov život, odstranili bubreg i slezinu. Sa druge strane, Pacova je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva. Popović je u jednom intervjuu, inače, ispričao kako zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu onda kada je to želeo. Gotovo iz bolničkog kreveta, odlazio je na prijemni, ali na kraju nije uspeo da ga i položi.

Relja Popović ATAImagesAntonio Ahel

– Na FDU sam polagao prijemni 2008… – zastao je.

– U suštini, neki znaju, neki ne znaju. Ja sam 2008. bio upucan i onda sam, faktički, iz bolničkog kreveta dolazio to da polažem, bio u užem krugu i, onda me iz nekih njima poznatih razloga nisu primili. Navodno, zbog mog zdravstevnog stanja nije im ulivalo poverenje da ću dočekati septembar ili neku sledeću godinu. Tako da sam umesto toga upisao Fakultet za medije i komunikacije i nakon četiri godine sam upisao Akademiju umetnosti, glumu. Privatno. I to završio – ispričao je jednom prilikom u „Guglali smo”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike