Mili o sukobu sa Devitom, pa priznao da je otvorio „Onlyfens”: Imam i ulično i kućno vaspitanje, odgajile su me tri žene

25.06.2023

21:19

0

Reper kaže da mu ova platforma služi zbog konekcije sa ostalim korisnicima

Mili o sukobu sa Devitom, pa priznao da je otvorio „Onlyfens”: Imam i ulično i kućno vaspitanje, odgajile su me tri žene
Marko Milivojev Mili - Copyright M.P./ATAImages

Reper Marko Milivojev Mili nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog prozivki sa Devitom, a sada je otkrio da ima profil na „Onlyfensu” koji mu donosi zaradu, ali i poznanstvo sa drugim korisnicima ove platforme, a možda na ovaj način i pronađe ljubav.

- Imam, ali nisam nešto preterano aktivan. Gotivno mi je bilo da to uradim jedini kao muškarac. Ja gledam da sam s*ks simbol i što se tiče muškaraca i žena, mene svi vole. Nisam toliko aktivan i ne dajem se tamo, uglavnom su to slike neke do pojasa - kaže Mili ističući da mu pripadnice nežnijeg pola često pišu:

- To je ludilo. Skoro me je jedna devojka oduševila, nije bilo ni vulgarno ni eksplicitno, napisala mi je „Ja sam Mila, ti si Mili, ajde da se milujemo”. To je meni kidanje jer volim originalne upade.

M.P./ATAImages
Marko Milivojev Mili

 

Zarade kako kaže ima, ali on taj novac ne koristi.

- Zarađujem, mada ne znam da li sam ikada podigao tu lovu, nešto mi uvek šalju. Meni to skuži više zbog konekcije sa publikom koja želi da me vidi u nekom privatnom svetlu - objašnjava Mili.

Na sukob sa Devitom gleda kao na šoubiznis, te nema nameru da ulazi u dublju polemiku.

- To je sve šoubiznis. Nisam ni u nekoj svađi jer ne mogu ja da se svađam sa ljudima sa estrade. Želim svakome sve najbolje, samo imam svoj stav i uvek ću ga iskazati. 

Kada je uplovio u svet muzike, bio je svestan da će biti brojnih predrasuda, sa kojima se kako kaže, odlično nosi. 

- Znam kako da se ponašam u svakom trenutku. Imam i ulično i kućno vaspitanje, odgajile su me tri žene. To je sve uticalo na mene samog i da se ponašam onako kako se ponašam. Predrasude će uvek postojati zbog nekih pesama ili tetovaža. Sve je to umetnost i imidž - priča i dodaje da su mu žene inspiracija: 

- Ne puštam ljude blzu sebe, a one koje pustim volim najviše na svetu. Žene su moja snaga kroz moju muziku i životu. Žene me uvek guraju napred. Gledam da moja muzika priča za mene i da ne pravim skandale. Gledam da niti me slika paparaco niti da se eksponiram preko ljubavnih veza sa devojkama.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike