Mišel je bila spremna Obamu da gurne kroz prozor, ali ne i da ga ostavi: Ovo je namerno otkrila, a za to je imala dobar razlog!

16.09.2020

13:45 >> 16:07

0

Nekadašnja prva dama SAD otvoreno je progovorila o pozitivnim, ali i negativnim stranama veze sa Obamom, ističući da su nekoliko puta bili u partnerskoj kriz

Mišel je bila spremna Obamu da gurne kroz prozor, ali ne i da ga ostavi: Ovo je namerno otkrila, a za to je imala dobar razlog!
Copyright Mišel Obama, Foto: Profimedia

Nekadašnja prva dama Bele kuće, Mišel Obama, koja će sledeće godine proslaviti 28 godina braka sa Barakom Obamom, govorila je u novom podkastu o tome koliko treba uložiti u jednu vezu da bi ona trajala toliko dugo. Ona je ovom prilikom bila surovo iskrena, govoreći o svim bračnim uspona i padova koje su ona i njen suprug doživeli.

– Bilo je trenutaka kada sam želela da gurnem Baraka kroz prozor. I to namerno kažem, zato što su osećanja toliko intenzivna. Ali to ne znači da sam htela da ga ostavim. A ti periodi nekada mogu trajati dosta dugo, pa čak i godinama – istakla je ona.

Mišel se osvrnula i na prethodne generacije koje nisu bile toliko otvorene o problemima u braku.

– Mladi parovi se suočavaju sa izazovima i spremni su da odustanu jer misle da su slomljeni. I samo želim da kažem, ako ćemo tako onda smo i Barak i ja bili slomljeni nekoliko puta. Da sam se u tim teškim vremenima udaljavala od njega, tada bi mi nedostajala i sva lepota koja je bila tu – istakla je. Što se tiče osobina koje su važne kada je reč o pronalaženju partnera za ceo život, Mišel je primetila da to podseća na odabir košarkaškog tima.

– Ako gledate tim, ljude sa kojima želite da pobedite, onda želite da svi u vašem timu treba da budu jaki, zar ne? Ne želite nikakve slabe karike i ne želite nekoga nad kim možete dominirati. Takođe, ako ste u nekom timu, morate biti u mogućnosti da radite sve – posebno u košarci gde moraš i da driblas i da šutiraš – poručila je Obama i istakla zanimljivost kako sebe vidi u zajednici sa bivšim predsednikom SAD – “Barak je najveći deo mg identiteta”.

– Donosi toliko radosti, smisla i podrške svakog dana – napisala je podelivši fotografiju sa venčanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike