Nataša Bekvalac o porodičnom nasilju: Moja deca nisu prisustvovala tome jer sam ja to brzo rešila!

21.12.2020

22:15 >> 13:52

0

Autor: N. Lisinac

Pevačica je svim ženama poslala snažnu poruku

Nataša Bekvalac o porodičnom nasilju: Moja deca nisu prisustvovala tome jer sam ja to brzo rešila!
Copyright Printscreen: RTV Pink

Nataša Bekvalac otvoreno je progovorila o porodičnom nasilju koje je pretrpela u braku sa Lukom Lazukićem, ali i nasilju nad ženama, koje je veliki problem društva.

Pročitajte još

– Da vam kažem, ja sam, čini mi se, čula da je od petka ubijeno tri žene, jutros još jedna. Sigurno je da nasilje postoji još više zato što smo zatvoreni u kući. Moja deca nisu to doživela, nisu prisustvovala tome jer sam ja to poprilično brzo rešila, ali sigurno je da niko to ne doživljava dobro. Mnogo im više šteti ono što im se događa u kući nego što čitaju – rekla je Nataša u gostujući u emisiji ,,HitTvit”.

Podsetimo, Nataša Bekvalac, iza sebe ima tri braka. Treći se završio neslavno, jer je pevačica doživela fizičko nasilje od strane svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. On je u septembru 2019. godine pravosnažno osuđen zbog lakših telesnih povreda koje je naneo pevačici.

– Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vreme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj deci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi – rekla je Nataša svojevremeno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike