Nada Topčagić bez dlake na jeziku o mladim koleginicama i silikonima: Kao da su na federima, toga u moje vreme nije bilo!

16.09.2020

10:15 >> 13:44

0

Autor: 24sedam.rs

Pevačica Nada Topčagić nije krila koliko se iznenadila time što pojedine devojke i njene mlade koleginice posežu za plastičnim dodacima, kako bi izgledale

Nada Topčagić bez dlake na jeziku o mladim koleginicama i silikonima: Kao da su na federima, toga u moje vreme nije bilo!
Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Folk diva Nada Topčagić nikada nije imala problem da kaže šta misli o današnjoj omladini, posebno mladim pevačicama koje se tek probijaju na medijsko nebo.

– Znate, ja kada sam bila mlada, ja sam bila veoma atraktivna, imala sam dobre pesme i bila sam prirodna lepa. Tada nije bilo potrebno gurati u pravi plan i g*zu ni grudi, to je drugačije vreme bilo – iskrena je bila ona u emisiji “DeToxic”, pa nastavila:

– Nisu postojale plastike, ni silikoni. Bila sam kod Kineza i vidim g*za plastična ima da se kupi. Ne znam kako funkcionišu sa tim. Videla sam jednu kako nosi te umetke, izgleda kao da su na federima. Pipnula sam ja to, kao guma je neka, svakako je današnjim devojakama mnogo lakše – zaključila je ona.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti