Rijana je strogo protiv aplikacija za upoznavanje: To nije za mene!

16.09.2020 | 13:14 >> 20:22

Autor: Marija Vukićević

Iako je svesna činjenice da se danas velike ljubavi rađaju upravo na internetu, Rijana je strogo protiv traženja ljubavi na takav način.

Copyright Profimedia

Iako je ,,singl” od početka ove godine, pošto je raskinula sa Hasanom Džamilom, Rijana je strogo protiv aplikacija za upoznavanje i na internetu ne traži novu ljubav, prenose strani mediji. Kako je objasnila, u pitanju nije nikakvo loše iskustvo, koliko samo osećanje da – to nije za nju.

– Ne mislim da su aplikacije za upoznavanje za mene, ali ljudi koji ih koriste su hrabri i znam da tako započinju mnoge sjajne veze ovih dana – prokomentarisala je pevačica, koja svakako priželjkuje nekoga s kim bi mogla da ,,gradi život”.

Ona, takođe, veruje da niko ne može biti srećan u vezi ukoliko, pre svega, nije srećan sam sa sobom.

– Ali, jednom kada to dostignete, onda želite da budete sa čovekom koji vas podržava i želi da gradi snove i postiže ciljeve sa vama.

Copyright Foto: Profimedia

Govoreći na ovu temu, Rijana se dotakla i zlostavljača na internetu, pa je pozvala na strože zakone protiv njih, iako lično nikada nije doživela nešto tako.

– To što se kriju iza ekrana ne daje im pravo da zlostavljaju nekoga, da se ponašaju rasistički ili rade bilo šta što uznemirava ljude – rekla je pevačica.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: New!